Στράτος Καρίκης “Υπήρξε νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος με σοβαρές παραβάσεις της παράταξης “ΡΟΔΗ””

Ο Στράτος Καρίκης, επικεφαλής της παράταξης “Ροδίων Όραμα” αναφέρθηκε στο ζήτημα των ενστάσεων σήμερα το πρωί στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “ΠΛΑΖΑ”.

Ο κ. Καρίκης, ζήτησε την ακύρωση της παράταξης του  Χατζή Χατζηευθυμίου “ΡΟΔΗ” και την επανάληψη των εκλογών το φθινόπωρο, καθώς σύμφωνα με τα όσα είπε υπάρχουν σημαντικά στοιχεία για σοβαρές εκλογικές παραβάσεις από την παράταξη “ΡΟΔΗ” που αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ανέφερε επίσης ότι ενώ ο κ. Χατζηευθυμίου κατέθεσε συνδυασμό με 186 άτομα, στη συνέχεια πρόσθεσε εκπρόθεσμα  ακόμα 25. Μιλάει για  παραβάσεις, βάση των οποίων δε θα έπρεπε να έχει ανακηρυχθεί ο συνδυασμός του. Αν αυτό δεν είχε γίνει εκτιμάει ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Ζητάει επαναληπτικές εκλογές το φθινόπωρο και επιρρίπτει ευθύνες εκεί που υπάρχουν . Θεωρεί ότι το αποτέλεσμα έχει νοθευτεί από την παράνομη συμμετοχή του συνδυασμού του Χατζή Χατζηευθυμίου στις εκλογές και η ένσταση  θα επιφέρει επαναληπτικές εκλογές. Όσο για την ένσταση για την παράταξη του, θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει κανένα ζήτημα, καθώς δεν έχει γίνει καμία εκλογική παραβίαση.

Επιπλέον αιχμές άφησε κατά της νέας δημοτικής αρχής, καθώς όπως ανέφερε έπρεπε ήδη να έχουν παρθεί αποφάσεις και να έχουν γίνει παρεμβάσεις για σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το νησί και όχι να επικρατεί αυτή η ηρεμία.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest