Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου Στράτου Καρίκη με την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Στράτος Καρίκης, αποδεχόμενος την πρόσκληση της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιας Ευρωβουλευτού Ρόδης Κράτσα, είχε χθες Πέμπτη 10 Απριλίου συνάντηση μαζί της. Στη συνέχεια, μαζί με τα στελέχη της παράταξης «Ροδίων Όραμα», Ρία Φιλιππάκη, Λίλη Διακομιχάλη-Κακά, Αναστασία Δημητριάδη-Τσούλλου, Στέφανο Δράκο, Γιώργο Τζεδάκη και Βασίλη Κουγιό παρακολούθησε την ομιλία της κ. Κράτσα στο “Grand Hotel” με θέμα τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Ο κ. Καρίκης στη συνάντηση που είχε με την ευρωβουλευτή τόνισε τη βαρύτητα που δίνει ο ίδιος και η παράταξή του στην άμεση συνεργασία του Δήμου με τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς όφελος του δήμου και των πολιτών της Ρόδου. Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Καρίκης ευχαρίστησε την κ. Κράτσα για την καλή συνεργασία που είχαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα για τη συνεχή στήριξη στο νησί μας και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές.

Από την πλευρά της η κ. Κράτσα ευχαρίστησε τον κ. Καρίκη για το άριστο επίπεδο συνεργασίας τους και του ευχήθηκε και εκείνη καλή επιτυχία στις δημοτικές εκλογές.

Pin It on Pinterest