Επαφές Στράτου Καρική και των συνεργατών του με πολίτες στο κέντρο της πόλης

Επαφές με τους πολίτες ξεκίνησε τη Δευτέρα 28.4, μετά την κατάθεση του συνδυασμού της παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» στο πρωτοδικείο, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Στράτος Καρίκης.

Ο κ. Καρίκης περιόδευσε μαζί με συνεργάτες του στο κέντρο της πόλης συνομίλησε με επιχειρηματίες, με ανθρώπους της διπλανής πόρτας, με νεολαία και εισέπραξε θερμή υποδοχή. Ευχήθηκε στον επιχειρηματικό κόσμο και στους καταστηματάρχες μία καλή τουριστική σεζόν με τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα στην εμπορική κίνηση και τόνισε ότι ο Δήμος της Ρόδου θα πρέπει να είναι υποστηρικτής της ντόπιας επιχειρηματικότητας, ιδιαίτερα δε στις εποχές μας που η οικονομική κρίση δοκιμάζει σκληρά τις αντοχές όλων. Επίσης ο κ. Καρίκης τόνισε ότι ο δήμος θα οφείλει να είναι πάντα ανοιχτός για τους δημότες, οι οποίοι πρέπει να έχουν άμεση εξυπηρέτηση στα αιτήματά τους.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα των περιοδειών του κ. Καρίκη και των μελών της παράταξης Ροδίων Όραμα είναι πυκνό. Επιθυμώντας ο υποψήφιος δήμαρχος να συναντήσει προσωπικά όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες και να καταγράψει τις προσδοκίες, τις ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν, θα πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις  στις γειτονιές της πόλης και σε όλα τα χωριά. Ο ίδιος τονίζει ότι αυτή η επαφή με τον κόσμο του νησιού μας δεν θα περιοριστεί μόνο στα πολύ στενά όρια της προεκλογικής περιόδου, αλλά θα συνεχισθεί και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Για τα νέα της παράταξης ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ, τις βασικές αρχές και τις θέσεις μας, τα μέλη της οικογένειας μας μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα και από την ηλεκτρονική μας σελίδα “Rodionorama.gr”.

 

Pin It on Pinterest