Καλοκαιρινές πτήσεις της Air Serbia από Βελιγράδι σε Ρόδο, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Χανιά

Η Air Serbia ξεκινά απευθείας πτήσεις την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο, από το Βελιγράδι για τη Ρόδο, την Κέρκυρα και τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης, το Ηράκλειο και τα Χανιά.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφη Airbus A320. Ήδη διατίθενται προς πώληση εισιτήρια με τιμή που ξεκινάει από 99 ευρώ για πτήσεις απλής μετάβασης, στην οικονομική θέση.

Με την προσθήκη των τεσσάρων νέων ελληνικών πόλεων στο δίκτυο των απευθείας πτήσεων της, η Air Serbia επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα, φτάνοντας συνολικά τους έξι προορισμούς (μαζί με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη).

«Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και η ζήτηση για πτήσεις προς τα ελληνικά νησιά είναι εξαιρετικά υψηλή κατά την καλοκαιρινή περίοδο, δήλωσε ο Bojan Aranđelović, Διευθυντής Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Δικτύων, της Air Serbia.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των επιβατών, αποφασίσαμε να μετατρέψουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς πτήσεις τσάρτερ, σε προγραμματισμένες πτήσεις.
Με τις απευθείας πτήσεις μας, οι αγαπημένοι προορισμοί διακοπών στην Κρήτη, τη Ρόδο και την Κέρκυρα είναι πλέον ακόμη πιο κοντά στη Σερβία, ενώ οι εξαιρετικές συνδέσεις μέσω Βελιγραδίου, θα προσφέρουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στους επιβάτες να ταξιδέψουν στις πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης,μέσω του δικτύου μας».

  • Οι πτήσεις για το Ηράκλειο ξεκινάνε στις 28 Απριλίου, τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, ενώ για τα Χανιά, στις 4 Ιουνίου, τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή.
  • Από τις 5 Ιουνίου, η Air Serbia θα πετάει στη Ρόδο, τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο, ενώ από τις 9 Ιουνίου, ξεκινάνε οι πτήσεις για την Κέρκυρα, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.
  • Και οι τέσσερις νέοι προορισμοί, προσφέρουν καλή σύνδεση, μέσω Βελιγραδίου, με Άμστερνταμ, Βερολίνο, Μπολόνια, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Κοπεγχάγη, Αμβούργο, Φρανκφούρτη, Παρίσι, Πράγα, Ρώμη, Βενετία, Λιουμπλιάνα, Ζάγκρεμπ, Ποντγκόριτσα και πολλές άλλες πόλεις στο ευρύ δίκτυο των προορισμών που προσφέρει η Air Serbia.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Air Serbia στην ιστοσελίδα AirSerbiamediacentre.

Πηγή: tourismtoday

Pin It on Pinterest