Με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια… πλημμύρισε το δημαρχείο Ρόδου

Τη μαγεία των Χριστουγέννων ένιωσαν όλοι όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Ρόδου, τελευταία εργάσιμη ημέρα, πριν τον εορτασμό της γέννησης του Θεανθρώπου, καθώς η μπάντα του στρατού, η φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου, , πολιτιστικά σωματεία , χορωδίες, πολιτιστικοί σύλλογοι, επαγγελματίες και υπάλληλοι του Δήμου Ρόδου, έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τους συνεργάτες του, μέσα σε ένα απόλυτα γιορτινό κλίμα.

Η πρώτη επίσκεψη ήταν «αιφνιδιαστική» και έγινε από τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Στρατηγό κ. Νικόλαο Χιωνή. Συνοδευόμενος από την μπάντα της Μεραρχίας, έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Ακολούθησε η φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Ηλία Χαλκιά και στη συνέχεια ακολούθησαν ο σύλλογος Ποντίων Ρόδου «ο Διγενής» με τον Παγκαρπαθιακό Σύλλογο.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση υποδέχτηκε ο Δήμαρχος τους ηλικιωμένους από τα ΚΗΦΗ των Αγίων Αποστόλων, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για τη στήριξη των ΚΗΦΗ του Δήμου. Ευχές απέδωσαν ακόμη, ο Σύνδεσμος ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ρόδου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Θεοδόση Καστανίδη και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δημαρχείο Ρόδου, ολοκληρώθηκαν με την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών με τους υπαλλήλους του Δήμου Ρόδου.

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηδιάκος επισκέφτηκε τις Τεχνικές Υπηρεσίες, αντάλλαξε ευχές με τους μηχανικούς και τους ηλεκτρολόγους που στόλισαν την πόλη. Ακολούθως ευχήθηκε στους συναδέλφους του και στους εργαζόμενους της ΔΕΡΜΑΕ και του Λιμενικού Ταμείου.

Το απόγευμα οι μαθητές του Ωδείο Ρόδου με το Δάσκαλο τους κ. Γιάννη Γιακουμάκη απέδωσαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος με τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης κ. Γιώργο Πόκκια,τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ.Στέφανο Κυριαζή και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρη Καρατζιά, συνόδευσαν τη φιλαρμονική του Δήμου, που τραγούδησε τα κάλαντα σε πολίτες και παραγωγούς στην Λαϊκή αγορά του Ταξιάρχη.

Pin It on Pinterest

Share This