Παραμένει καλόκαιρινός ο καιρός και σήμερα

Ακόμη μια μέρα με πλήρη ηλιοφάνεια και άριστες καιρικές συνθήκες θα είναι η Τριτη για το νησί της Ρόδου και τα υπόλοιπα νησιά του νομού.

Ιδανικές θερμοκρασίες και καλοτάξιδες θάλασσες που παραπέμπουν σε καλοκαιρινούς μήνες παρά στον Φεβρουάριο επικρατούν της τελευταίες ημέρες οχι μόνο στην περιοχή μας αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αιτία είναι η εμμονή του υψηλού βαρομετρικού που μας επηρεάζει απο το Σαββάτο.
Την Παρασκευή αναμένουμε να μετατοπίζεται και να δίνει την θέση του στα χαμηλά της Μεσογείου δείχνοντας έτσι διάθεση ο καιρός να μας ξαναβάλει στον χειμώνα.
Όσο αφορά τον καιρό της Τρίτης για να επανέλθουμε στην πρόγνωση μας μοναδική ίσως παραφωνία η τοπική υγρασία που θα περιορίζει την διαύγεια και την ορατότητα κατά της πρωινές ώρες.
Ίδιες ακριβώς οι καιρικές συνθήκες σε όλα τα νησιά του νομού με της θερμοκρασίες στα βορειότερα τμήματα να είναι 1 με 2 βαθμούς χαμηλότερες.
Οι άνεμοι εως το μεσημέρι θα πνέουν απο νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 μποφόρ μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βοριοδυτικούς ιδίας εντάσεως σε όλες τις θάλλασσες του νομού μας.

Οι θερμοκρασίες σε υψηλά και πάλι επίπεδα θα κυμανθούν στην πόλη απο 11°C έως 20°C βαθμούς στα κεντρικά απο 9°C έως 19°C και στα νότια απο 12°C έως 21°C βαθμούς.

Η υγρασία την νύχτα και τα ξημερώματα στο 97% την ημέρα λόγω του ΒΔ ρεύματος θα πέσει κοντά στο 50%.

Απολάυστε λοιπόν αλλη μια όμορφη μέρα στα πανέμορφά νησιά μας.

Να είσαστε όλοι καλά.

Γιάννης & Σταύρος

Κυκλώνας Ρόδου

Pin It on Pinterest