Συννεφιά και βροχή την Δευτέρα για την Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα είναι συννεφιασμένο με πιθανότητες για ασθενείς βροχές στην Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

Αναλυτικά 

Στην Ρόδο από τις πρώτες ώρες τις ημέρας αναμένουμε πυκνές νεφώσεις έως το μεσημεράκι τουλάχιστον και θα υπάρχουν πιθανότητες για ψιχαλίσματα η ακόμα και για ασθενή βροχούλα πολύ τοπικά και πρόσκαιρα και κυρίως στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Οι νεφώσεις θα υποχωρούν σταδιακά μέσα στην μέρα και η βελτίωση θα είναι εμφανής από το μεσημέρι. Οι άνεμοι ασθενείς νοτιοδυτικοί αρχικά δυτικοί από το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσουν τα 3-4 μποφόρ.

Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν στην πόλη από 13°C έως 19°C στα κεντρικά από 12°C έως 21°C και στα νότια από 14°C έως 22°C βαθμούς. Η υγρασία στο 60 το μεσημέρι στο 96% την νύχτα.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στα υπόλοιπα νησιά του νομού μας.

Πιo συγκεκριμένα στα βόρεια νησιωτικά τμήματα μας και ιδιαίτερα από το ύψος της Κω και βορειότερα περιμένουμε από τα ξημερώματα βροχές και πιθανόν σύντομες μπόρες αλλά από τις μεσημβρινές ώρες θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση.

Στα νότια νησιωτικά τμήματα μας ο καιρός αναμένεται πιο ήπιος με μικρότερες πιθανότητες για ψιχάλες ενώ και εκεί αναμένεται γρήγορη βελτίωση.

Οι άνεμοι στη θάλασσα Κω δυτικοί – νοτιοδυτικοί με ένταση 4-5 μποφόρ και στο Καρπάθιο δυτικοί βορειοδυτικοί ιδίας εντάσεως.

Οι θερμοκρασίες στα βόρεια τμήματα από 11°C έως 18°C και στα νότια από 13°C έως και 21°C βαθμούς.

Να είσασε όλοι καλά σας ευχόμαστε καλή εβδομάδα.

Γιάννης & Σταύρος

Pin It on Pinterest