Μεταβολή και επιδείνωση του καιρού σε όλα τα Δωδεκάνησα

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στο νησί μας αλλα και στα Δωδεκάνησα την Κυριακή με βροχές αλλα και πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες ειδικά στα νοτιότερα νησιά καθώς και τα νοτιότερα τμήματα της Ρόδου.

Αναλυτικά

Η ήμέρα θα ξεκινήσει με νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και από τις προμεσημβρινές ώρες απο τα νότια του νησιού μας θα δεχόμαστε βροχές που το μεσημέρι θα επεκταθούν σε όλο το νησί.
Η πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα υπάρχει κυρίως στα νότια της νήσου μας και ειδικά το απόγευμα.(πιθανότητα και για σύντομη καταιγίδα και βορειότερα προς το βραδάκι).
Πιο ισχυρά φαινόμενα θα έχουν η Κασος, Καρπαθος και το Καστελόριζο οπου οι καταιγίδες θα έχουν πρόσκαιρα δυναμικό χαρακτήρα.
Οι βροχές στο νησί μας θα συνεχιστούν εως και την νύχτα με τοπικές εξάρσεις .
Για τα βορειότερα νησιά των Δωδεκανήσων ισχύουν οι ίδιες συνθηκες με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές.

Οι άνεμοι θα σημειώσουν σημαντική ενίσχυση σταδιακά απο το πρωί και με ΝΑ διευθύνσεις αρχικά 5 και αργότερα 6 ίσως τοπικά και 7 μποφόρ για να εξασθενήσουν και πάλι πολύ γρήγορα.

Οι θερμοκρασίες σε καλά και πάλι επίπεδα θα κυμανθούν :

Πόλη : απο 11°C έως 17°C βαθμούς 
Κεντρικά : απο 8°C έως 15°C βαθμούς 
Νότια : απο 11°C έως 16°C βαθμούς 

Η υγρασία την μέρα στο 65 και την νύχτα στο 90%.

Η πρώτη κακοκαιρία του Φλεβάρη δεν φαίνεται να δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα στην Ρόδο σε αντίθεση με την υπόλοιπη χώρα αλλα σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε την μέλετη των στοιχείων μας ώστε ανα πάσα στιγμή να σας ενημερώνουμε για τις ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες.

Να είσαστε όλοι καλά.

Σταύρος & Γιάννης

Κυκλώνας Ρόδου

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest