Ερώτηση Υψηλάντη για την κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο Δημοτικό Σχολείο Κάσου

Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας κατέθεσε ο Βασίλης Υψηλάντης για την κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο Δημοτικό Σχολείο Κάσου.

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης κατέθεσε σήμερα Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με την κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο 6θέσιο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείου Κάσου.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης είναι το εξής:
«Προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Θέμα: «Κάλυψη κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κάσου».

Αξιότιμε κ. Υπουργέ
Σύμφωνα και με την με αριθμ. πρωτ. 80/06.10.2014 επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6θέσιου δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Κάσου, μέχρι σήμερα δεν έχουν καλυφθεί τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό του ολοήμερου προγράμματος και συγκεκριμένα:
1. Ενός εκπαιδευτικού στο ολοήμερο νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας Κάσου και
2. Εκπαιδευτικών Αγγλικής, Γαλλικής γλώσσας και εφαρμογής της πληροφορικής στο 6θέσιο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο και νηπιαγωγείο Κάσου, προκειμένου να λειτουργήσει με πληρότητα το σχολείο του ακριτικού αυτού νησιού μας.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεται να τοποθετήσει 1) έναν εκπαιδευτικό στο ολοήμερο νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας Κάσου και 2) εκπαιδευτικούς Αγγλικής, Γαλλικής γλώσσας και εφαρμογής της πληροφορικής στο 6θέσιο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο και νηπιαγωγείο Κάσου;»

Pin It on Pinterest