Περιοδεία στην Ιαλυσό, του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Υψηλάντη.

Την Ιαλυσό επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Υψηλάντης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Στην περιοδεία αυτή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες της περιοχής αλλά και απλούς πολίτες.

Τα προβλήματα της Ιαλυσού εξακολουθούν να είναι πολλά και άλυτα. Ο αρχαιολογικός χώρος στο πάνω μέρος της πλατείας Αποστολίδη, με τα αρχαιότερα ευρήματα στο νησί, εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους εγκατάλειψης και έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Η στάθμευση των αυτοκινήτων κατά μήκος των εμπορικών δρόμων, εμποδίζει την άνετη ροή του κόσμου και δυσκολεύει τη λειτουργία των καταστημάτων.

Το κυρίαρχο όμως ζήτημα είναι η αδιαφορία και η εγκατάλειψη όλων εκείνων, κατοίκων και επαγγελματιών που υπέστησαν σημαντικές ζημιές από την τελευταία θεομηνία. Καταστράφηκαν περιουσίες και νοικοκυριά, χωρίς κανείς να νοιάζεται για το πώς θα ορθοποδήσει όλος αυτός ο κόσμος. Οι κάμερες έφυγαν, οι δηλώσεις ξεχάστηκαν κι όσοι υπέστησαν την καταστροφή, προσπαθούν μόνοι κι αβοήθητοι να επουλώσουν τις πληγές τους.

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από την πλήρη ανατροπή του τοπικού συστήματος εξουσίας, που όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που κατάφερε είναι να φτάσει τα πράγματα ως εδώ. Η ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ έχει στο επίκεντρο της προσοχής της τους δημότες και είναι αποφασισμένη να σταθεί πλάι τους, βελτιώνοντας την καθημερινότητα, τις συνθήκες ζωής και εργασίας τους.

Pin It on Pinterest