Ο Γιάννης Κούρτης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Φώτη Χατζηδιάκο

«Ρόδος Δύναμη Πολιτών»

Η Ρόδος δεν μπορεί να περιμένει άλλο!

Εξαιτίας της παθογένειας του συστήματος  της τοπικής και κεντρικής διοίκησης αλλά και  λανθασμένων πολιτικών και αντιλήψεων  του παρελθόντος, πολλά πράγματα στο νησί μας έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Έφθασε η ώρα  να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο, γιατί όλοι μαζί μπορούμε!!

Μας ενώνει η αγάπη για το νησί μας και η αποφασιστικότητα να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ανακτήσει την χαμένη του αίγλη.

Να γίνει η Ρόδος πιο ανθρώπινη και πιο λειτουργική για τον πολίτη, πιο φιλική για τον επιχειρηματία, πιο φιλόξενη για τον επισκέπτη.

Δεν περισσεύει κανείς σε αυτήν την προσπάθεια, γιατί η  Ρόδος είναι η δύναμη των πολιτών της!!

Με αίσθημα ευθύνης  συμμετέχω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Λινδίων   με την παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» του Φώτη Χατζηδιάκου.

Η ψήφος σας θα μας δώσει την δυνατότητα  να μεταφέρουμε την δική σας φωνή στο  Δημοτικό Συμβούλιο.

Σας καλώ να συστρατευθούμε όλοι μαζί στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Να βρεθούμε δίπλα στον άνεργο, τον νέο, τον άστεγο, τον πολύτεκνο, τον εργαζόμενο, τον ηλικιωμένο,  τον αγρότη, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τον αναξιοπαθούντα  και όλες τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, οι οποίες κυριολεκτικά υποφέρουν, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας!

Γιατί η δύναμη μας είστε εσείς!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΙΝΔΙΩΝ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Γιάννης Κούρτης  γεννήθηκε στις 29-03-1971 στην κοινότητα  Πυλώνας, όπου διαμένει μέχρι σήμερα.

Είναι ο πρωτότοκος γιος της αγροτικής οικογένειας  του Δημήτρη και της Θαρεννής Κούρτη και έχει έναν μικρότερο αδερφό.

Είναι παντρεμένος με την Καθολική Παυλή από τα Λάερμα.

Έχει έναν γιο,μαθητή Λυκείου  και τρεις μικρότερες θυγατέρες, ηλικίας 10 χρονών , 6 χρονών και 16 μηνών αντίστοιχα.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αρχαγγέλου και έχει πάρει πτυχίο από ΙΕΚ της Αθήνας στον τομέα της λογιστικής και του μάρκετινγκ.

Ανήσυχο πνεύμα ξεκίνησε αμέσως την ενασχόληση του με τις επιχειρήσεις και παράλληλα  με τα κοινά, κληρονομώντας την αγάπη του  για την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τον πατέρα του,ο οποίος διετέλεσε Κοινοτάρχης Πυλώνας.

Επιχειρηματίας αυτοδημιούργητος, σε χρόνο ρεκόρ καταξιώθηκε στο λιανικό εμπόριο, στις τουριστικές και εμπορικές επιχειρήσεις.

Ορμώμενος από την μεγάλη του αγάπη  για το χωριό του και την ευρύτερη περιοχή, προχώρησε σε σημαντικές ιδιωτικές επενδύσεις, που έδωσαν άλλη πνοή στον τόπο του.

Αυτή την στιγμή και εν μέσω κρίσης διαθέτει στη Νότια Ρόδο δύο καταστήματα γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ, εμπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις και απασχολεί συνολικά 50 άτομα προσωπικό.

Αγαπητός στους συνδημότες του, τιμήθηκε επί δύο τετραετίες με την ψήφο τους και διετέλεσε επί οχτώ χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Λινδίων.

Ήταν για τέσσερα χρόνια Πρόεδρος στην Πρόνοια, τομέας, στον οποίο έχει ιδιαίτερη ευαισθησία.

Τέλος δεν έκρυψε ποτέ την διάθεση του για προσφορά  στους νέους, στηρίζοντας αθλητικά σωματεία, όπως η «Θύελλα» Πυλώνας και ο «Πολύστρατος» Λαέρμων, στα οποία ήταν Πρόεδρος.

 

Layout 1

Pin It on Pinterest