Την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, επισκέφτηκε ο Γιώργος Υψηλάντης

Την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του.

Ο κ. Υψηλάντης συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής και ενημερώθηκε για θέματα αρμοδιότητάς τους. Ταυτόχρονα άκουσε τα προβλήματα του προσωπικού των υπηρεσιών αυτών και τις ιδιαιτερότητες τις οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν.

Η ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, θεωρεί εξαιρετικά υποτιμητικό για τη Ρόδο αλλά και πρακτικά αντιπαραγωγικό, να βρίσκονται οι αντίστοιχες περιφερειακές διευθύνσεις των υπηρεσιών αυτών, στη Σύρο. Ο όγκος δουλειάς και προσωπικού τους βρίσκεται στη Ρόδο και αυτό επιβάλλει τη μεταφορά της έδρας των περιφερειακών διευθύνσεων στη Ρόδο.

Ταυτόχρονα η υποστελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, σε συνδυασμό με τα εργασιακά προβλήματα του προσωπικού της και την έλλειψη μέσων και εγκαταστάσεων, κάνει εξαιρετικά δυσχερή την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών ασφάλειας προς τους πολίτες.

Η τοποθέτηση των δημοτικών αστυνομικών που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα, στη διάθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, καθυστερεί και πρέπει να ολοκληρωθεί τάχιστα, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που διαφορετικά θα ενταθούν, καθώς έχουμε ήδη μπει στην τουριστική περίοδο.

 

Pin It on Pinterest