Ψήφος εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Σαμαρά με απαίτηση επίλυσης Δωδεκανησιακών ζητημάτων (Video)

Βασίλης Α. Υψηλάντης: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Σαμαρά με απαίτηση επίλυσης Δωδεκανησιακών ζητημάτων.
______________________________________________________________________

Με τη σημερινή του ομιλία, κατά τη συζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης αναφέρθηκε στην ανάγκη για ποιοτικότερη δημοκρατία. Η παρουσία της σημερινής Αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο που καταφεύγει σε ύβρεις και συκοφαντίες κατά του Πρωθυπουργού λειτουργεί αρνητικά στην προσπάθεια αυτή και αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για ταχύτερη έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη.
Επεσήμανε ότι την ώρα του πολέμου ο κ. Τσίπρας σφυρούσε αδιάφορα και δεν δέχθηκε να συγκυβερνήσει, ενώ οι παλινωδίες σε μείζονα θέματα καθιστά το ΣΥΡΙΖΑ υπόλογο και καταδεικνύει και την ανικανότητά του να κυβερνήσει. Τόνισε ότι με τις αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού και τις κυβερνητικές επιλογές επιτεύχθηκαν μέσα σε μια διετία η αλλαγή προς το θετικό της εικόνας της χώρας και κυρίως αποφεύχθηκε η άτακτη χρεοκοπία και η κατάρρευσή της.
Ζήτησε τέλος να μειωθούν οι αντικειμενικές αξίες και να υπάρξει γενναία αντίστοιχη μείωση του ΕΝΦΙΑ, να συμπεριληφθούν οι συνεταιριστικές τράπεζες που οι άδειές τους ανακλήθηκαν στις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια, να υπάρξει στρατηγική στα θέματα υγείας και συγκοινωνιών στα νησιά μας και τέλος να απελευθερωθούν οι παραγωγικές δυνάμεις της περιφέρειας,
Με δεδομένα αυτά δήλωσε ότι θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

Pin It on Pinterest