Σε Νότια Ρόδο και Λίνδο περιόδευσε το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Υψηλάντης

Στα χωριά της εκλογικής περιφέρειας της Νότιας Ρόδου και της εκλογικής περιφέρειας Λίνδου περιόδευσε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Γιώργος Υψηλάντης, συνοδευόμενος από  τους υποψήφιους συμβούλους  του συνδυασμού του σ’ αυτές τις περιοχές.

Για άλλη μια φορά διαπιστώθηκε η εμφανής εγκατάλειψη των χωριών και η απουσία του δήμου σε πολλούς τομείς της αρμοδιότητας του. Τα περισσότερα χωριά «ζουν και αναπνέουν» το Σαββατοκύριακο. Μόνο που το τελευταίο διάστημα ακόμα και αυτοί οι  επισκέπτες  μειώνονται λόγω της  κρίσης και της οικονομικής ανέχειας. Σε πολλά χωριά το αίσθημα της απομόνωσης είναι έντονο λόγω της ανεπαρκούς συγκοινωνίας και της απουσίας υπηρεσιών διαδικτυακής επικοινωνίας.

Στις επαφές και συζητήσεις του Γιώργου Υψηλάντη με τους κατοίκους  στη Νότια Ρόδο αναδείχθηκαν τα άλυτα  θέματα  της υγείας, ενώ στην περιοχή της Λίνδου τονίστηκε πως προβλήματα όπως το κυκλοφοριακό, η στάθμευση και η καθαριότητα φρενάρουν τις μεγάλες δυνατότητες της περιοχής. Οι επιχειρηματίες της περιοχής έθεσαν και  το ζήτημα της ισονομίας και ισοτιμίας όλων των επιχειρήσεων από πλευράς του Δήμου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού «ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» δεσμεύτηκε για ένα δήμο με αποκεντρωμένες εξουσίες  απευθείας στα τοπικά συμβούλια συνοδευμένες από πόρους, μέσα και ανθρώπινο δυναμικό.

Pin It on Pinterest