Πανορμίτης Μοσκιού: “Τα γραπτά μένουν κύριε Παπακαλοδούκα…”

Τα γραπτά μένουν κύριε Παπακαλοδούκα.

Ο Πανορμίτης Μοσκιού δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της παράταξής του (www.panormitis.com) νέο άρθρο που απαντά σαφώς σε δημόσια έγγραφα που επιλεκτικά διέρρευσε η πλευρά Παπακαλοδούκα στο διαδίκτυο, επίσης σε «τσατοκάναλα», πράγμα για το οποίο κατηγορεί εμάς.

Το νέο άρθρο μας, κάνοντας χρήση πάλι συγκεκριμένων στοιχείων σχετικά με το απαξιωμένο έργο της αφαλάτωσης με ανεμογεννήτρια που στοίχισε περί τα 2.000.000 ευρώ καθώς για την τύχη της σύμβασης με την WATERSAFE, στην οποία αγορασμένα υλικά αξίας 630.000 ευρώ επίσης απαξιώθηκαν.

Η προσπάθειά του να διασώσει ό,τι μπορεί με χρήση τηλεοπτικού χρόνου είναι απέλπιδα, από τη στιγμή που εκκρεμούν δικογραφίες εναντίον του. Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο να δει το πρόσωπό σας στο γυαλί κύριε Παπακαλοδούκα ακόμα και εάν αυτό είναι το κύκνειο άσμα σας.

Υπάρχουν σ’ αυτό τον τόπο σοβαρά προβλήματα που εσείς δημιουργήσατε και  σκέφτεστε μόνο το θέμα του βιοπορισμού σας, ενώ εμείς θα πρέπει να προσλάβουμε ολόκληρη δικηγορική εταιρία για να αντιμετωπίσουμε το κατηγορητήριο που υπάρχει κατά του Δήμου και να ανυψώσουμε την εικόνα της δημοτικής διοίκησης και πολιτικής απομόνωσης του νησιού.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Σύμης δεν μπορεί να υποστηρίξει καμία πολιτική θέση και έχει αποθέσει τις ελπίδες του μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων τηλεπικοινωνιακού τύπου. Θα μας πείτε κάτι για την ταμπακιέρα? Τι θα γίνει με τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν? Θα μείνει η ανεμογεννήτρια μόνιμα στο «χειρόφρενο» και θα γίνει μνημείο αντίστοιχο του Ρίο ντε Τζανέϊρο?

Pin It on Pinterest