Συνάντηση Υψηλάντη – Κουσουρνά για τα έργα στην πόλη της Ρόδου

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά και ενημερώθηκε για την πορεία των λιμενικών έργων και των έργων που πρόκειται να ενταχθούν στην νέα προγραμματική σύμβαση.

————————————————————————————————————–

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά για να ενημερωθεί για την πορεία των λιμενικών έργων στη Ρόδο και των έργων που είναι ώριμα προς ένταξη στη νέα προγραμματική σύμβαση.

Ο κ. Υψηλάντης θεωρεί υψίστης σημασίας την προώθηση και ολοκλήρωση των έργων, τόσο στο τουριστικό και εμπορικό λιμάνι της Ρόδου όσο και στις μαρίνες.

Επιπρόσθετα ενημερώθηκε και για την εξέλιξη των ενεργειών στα λιμάνια Φανών και Καμείρου.

Αναφορικά με τα ώριμα έργα προς ένταξη στη νέα προγραμματική σύμβαση, δεσμεύθηκε να απευθυνθεί προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών για την διασφάλιση της ένταξης τους.

Για το θέμα της παραχώρησης της Ροδιακής Έπαυλης προς τον Δήμο Ρόδου, με αίτημα του Βουλευτή καθορίστηκε συνάντηση με τους αρμοδίους στο γραφείο του Υπουργού Οικονομικών, κ. Στουρνάρα Γιάννη, για τα τέλη του μηνός Μαρτίου.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πλήρη ενημέρωση, εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την ωρίμανση των έργων και δεσμεύθηκε να βοηθήσει για την υλοποίηση των προγραμματισθέντων.

Τέλος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, τον οποίο ενημέρωσε για τον εμπρησμό της αίθουσας του πρώτου ακροατηρίου του Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου και ζήτησε την συνδρομή του Υπουργείου για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Pin It on Pinterest