Συνάντηση Γιώργου Υψηλάντη, με το Σωματείο Καταστηματαρχών και Επαγγελματιών Κολυμπίων

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Υψηλάντης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους του συνδυασμού ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, Δημήτρη Καραγιάννη και Γιώργο Ντάκα, συναντήθηκε με το Σωματείο Καταστηματαρχών και Επαγγελματιών των Κολυμπίων.

Στη συνάντηση που έγινε μετά από πρόσκληση του σωματείου, παρουσιάσθηκαν και αναλύθηκαν τα προβλήματα της περιοχής και οι απόψεις των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε και η κατάσταση που επικρατεί στα Κολύμπια, χαρακτηρίζεται επιεικώς απαράδεκτη. Τα σαμαράκια στις ρίζες των ευκαλύπτων θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των δικυκλιστών ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους κλώνους των δέντρων που έχουν να κλαδευτούν μια δεκαετία. Ο οδοφωτισμός είναι σε κακό χάλι. Φωτιστικοί ιστοί που γέρνουν, έτοιμοι να πέσουν στα κεφάλια των περαστικών, λάμπες καμένες και δρόμοι στο σκοτάδι. Πληθώρα απαγορευτικών πινακίδων χωρίς σκοπιμότητα και ταυτόχρονα παντελής απουσία πληροφοριακών και καθοδηγητικών σημάνσεων.

Δαιδαλώδεις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που για να βρει κανείς άκρη, θα πρέπει να διαθέτει GPS.

Ο φαβοριτισμός και οι πελατειακού χαρακτήρα σημειακές παρεμβάσεις, είναι εμφανείς σε κάθε γωνιά των Κολυμπίων.

Το Σωματείο με υπομνήματα και παραστάσεις έχει γνωστοποιήσει όλα τα προβλήματα της περιοχής στους αρμόδιους. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

«Τα Κολύμπια είναι περιοχή που αναπτύσσεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια, χωρίς όμως τον αναγκαίο σχεδιασμό και την απαραίτητη υποδομή», τόνισε ο κ. Υψηλάντης, που παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού του για κάθε ένα από τα επιμέρους ζητήματα που τέθηκαν στην συνάντηση.

Η ανάπτυξη των Κολυμπίων απαιτεί διαρκή διάλογο με τους επαγγελματίες της περιοχής στη βάση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, που θα υλοποιηθεί με τη διάθεση πόρων στη λογική της ανταποδοτικότητας αυτών που η ίδια η περιοχή αποδίδει στην τοπική οικονομία και στον Δήμο

Pin It on Pinterest