Δραστηριότητες Χαράλαμπου Κόκκινου 9-10/4/2014 στη Ρόδο

Το μήνυμα για ανανέωση και αλλαγή στη Διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κάθε μέρα πιο δυνατό και πιο επιτακτικό

Δραστηριότητες Χαράλαμπου Κόκκινου 9-10/4/2014 στη Ρόδο

Περιοδεία στις Δημόσιες Υπηρεσίες στην πόλη της Ρόδου και συμμετοχή στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση και στις δράσεις που έγιναν στο νησί της Ρόδου περιλάμβανε η δραστηριότητα του υποψήφιου χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαρ. Κόκκινου στις 9 και 10 Απριλίου 2014.

Συγκεκριμένα:

  • Στις 9 Απριλίου 2014 συμμετείχε στην πανελλαδική απεργία και στις εκδηλώσεις που περιελάμβαναν: συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου και παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μίλησε με την ιδιότητα του Προέδρου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ρόδου.

  • Περιόδευσε στις 9 και 10 Απριλίου , στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου και στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου όπου συζήτησε με την ηγεσία και τους εργαζόμενους . Στις συναντήσεις του με τους πολίτες της Ρόδου είναι σαφές και επιτακτικό το μήνυμα για αλλαγή και ανανέωση στη Διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

  • Τέλος, φιλοξενήθηκε σε Μ.Μ.Ε. του νησιού όπου ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», μίλησε για την πορεία της Αυτοδιοίκησης και τα προβλήματα των νησιωτών μας και αναφέρθηκε στα λάθη και στις παραλείψεις της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής του κ. Μαχαιρίδη (ημιτελή έργα, αύξηση ανεργίας, απουσία ολοκληρωμένου αναπτυξιακού προγράμματος, κλπ.).

Pin It on Pinterest