Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Βασίλη Α. Υψηλάντη στην Κάρπαθο

Την Κάρπαθο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, όπου παρέστη το Σαββάτο στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Ηλία Λάμπρου.
Ο βουλευτής συνεχάρη το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο και δήλωσε ότι θα στηρίξει με όλες του δυνάμεις την προσπάθειά της Καρπάθου για περαιτέρω ανάπτυξη.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Ποσειδώνιο» Δημοτικό Αμφιθέατρο για την άνοδο του Α.Σ.Κ. «Ποσειδών» στην Α’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Η αφιλοκερδής από παράγοντες, προπονητές και αθλητές συμμετοχή καθιστούν την ομάδα της Καρπάθου πρότυπο ερασιτεχνικού σωματείου. Μιλώντας κατά την εκδήλωση δήλωσε ότι θα στηρίξει το αίτημα της ΕΠΣΔ, προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού, για καλύτερη επιχορήγησή της, αφού η πολυνησία της δημιουργεί επιπρόσθετες υποχρεώσεις.
Κατά την παραμονή του στην Κάρπαθο ο κ. Υψηλάντης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους τα προβλήματα που τους απασχολούν και να επισκεφθεί τα χωριά της Καρπάθου, Σπόα και Όλυμπος, όπου παρέστη στη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο πνευματικό κέντρο της Ολύμπου, με πρωτοβουλία του συνδυασμού του κ. Ηλία Λάμπρου. Στη λαϊκή συνέλευση δεσμεύθηκε να δώσει τέλος στο πρόβλημα του γιατρού στην Όλυμπο και να φωτίσει το πρόβλημα κυκλοφορίας των ασθενοφόρων. Οι θέσεις του κ. Υψηλάντη καθώς επίσης και η αναφορά του στο έργο του για την περιοχή έτυχαν της επιδοκιμασίας των παρευρισκομένων.
Τέλος χθες το βράδυ, στο Διαφάνι, παρακολούθησε τους αγώνες κολύμβησης μικρών και μεγάλων και απένειμε τα μετάλλια και τους τίτλους συμμετοχής ενώ σήμερα το πρωί είχε συνάντηση στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου με το διοικητή κ. Γιάννη Λαχανά που τον ενημέρωσε για τις εκκρεμότητες του νοσοκομείου. Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης δεσμεύθηκε να συνδράμει ώστε να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα.

Pin It on Pinterest