Το Υπουργείο Τoυρισμού έθεσε υπό την αιγίδα του το FVW workshop 2014

Τη σημαντική διοργάνωση για τον τουρισμό «FVW WORKSHOP 2014», 19/06-24/06/14, με απόφασή της έθεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού η υπουργός κα Όλγα Κεφαλογιάννη, αναγνωρίζοντας τους σαφείς στόχους που είναι η προώθηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας στη Γερμανική αγορά. Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23/06/14 στο ξεν/χείο Rodos Palace.

Ήδη έχει ξεκινήσει η αυθεντική Ροδίτικη φιλοξενία καθώς και  το σύγχρονο τουριστικό προϊόν που διαθέτουμε με έμφαση στη διαφοροποίηση και τις νέες προτάσεις. Η σύνθετη διοργάνωση έχει αποτελέσματα που δρουν μέσα στο χρόνο και αποδίδουν στους επιχειρηματίες, τον τόπο, την αγορά.

Οι εμπειρίες φιλοξενίας που ενθουσιάζουν τους επισκέπτες μας, βασίζονται στη συνέργια, τη στήριξη, τη χορηγία του πλέον υψηλού επιπέδου, την αυθεντικότητα, τη διαθεσιμότητα και την προθυμία για προσφορά από τους επιχειρηματίες του νησιού, ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες και μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς, φορείς και προμηθευτές, επιχειρηματίες.  Αξίζουν τιμές και θερμές ευχαριστίες για την αμεσότητα και τον επαγγελματισμό τους. Αυτά θα ανακοινωθούν αναλυτικά γιατί τα καλά πράγματα στον τόπο μας πρέπει να λέγονται και να ενθαρρύνουν ως καλά παραδείγματα σύμπνοιας και συνεργασίας. Το κυριότερο όμως, να εμπνέουν για τα καλύτερα που αξίζουν στη Ρόδο.

Pin It on Pinterest