Μάχη με τα κύματα έδωσε Υποψήφιος Δήμαρχος για την κατάθεση συνδυασμού!

Παραπολιτικά

Ριψοκίνδυνη αποστολή θύμισε η χθεσινή θαρραλέα και θερμή προσπάθεια του υποψηφίου Δημάρχου Σύμης  Πανορμίτη Μοσκιού για να καταθέσει ολοκληρωμένο τον συνδυασμό του στο πρωτοδικείο.

Όπως έγινε γνωστό από το rodosreport , ο υποψήφιος δήμαρχος Σύμης βρέθηκε στη Ρόδο το Σάββατο πρωί για να καταθέσει το ψηφοδέλτιο του, αλλά κάποιοι συμπολίτες του επέλεξαν να τον υποστηρίξουν και να συστρατευτούν μαζί του την τελευταία στιγμή.

Έτσι, ο Πανορμίτης Μοσκιού Κυριακή απόγευμα  ξεκίνησε με ιδιωτικό σκάφος  εφόσον δεν υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο, από τη Σύμη για Ρόδο,  παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην θάλασσα μας και τον δυνατό αέρα,  για να συμπληρώσει τα νέα ονόματα στο ψηφοδέλτιο του.

Ωστόσο μια μηχανική βλάβη στο σκάφος καθυστέρησε την αναχώρηση του από τη Σύμη και ξεκίνησε από εκεί έντεκα παραδέκα το βράδυ!

Δώδεκα παρά δυο, δυο λεπτά πριν λήξει η προθεσμία για την κατάρτιση συνδυασμού, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σύμης εισήλθε βρεγμένος από τη θάλασσα στο πρωτοδικείο και πρόλαβε να συμπληρώσει τον συνδυασμό του που αποτελείται από 27 άτομα. Αυτό αποδεικνύει και η φωτογραφία από την αίθουσα με την ώρα να φαίνεται από πάνω του !Μόλις μπήκε στην αίθουσα, έκανε το σταυρό του και φίλησε την εικόνα του Κυρίου ευχαριστώντας τον!

Η θέρμη του για τις εκλογές ανησύχησε πολλούς που περίμεναν αγωνιωδώς να καταφθάσει στη Ρόδο ! Τελικά ο αγώνας του δικαιώθηκε, φαίνεται πως ο υποψήφιος δήμαρχος ρισκάρει πολλά για τον τόπο του και μπήκε δυνατά στο “παιχνίδι”.

rodosreport.gr

 

Pin It on Pinterest