Ηλικιωμένοι Ουκρανοί διώχνουν τους “απελευθερωτές” του Πούτιν που εισβάλουν σπίτι τους (βίντεο)

Ένα ζευγάρι Ουκρανών αντιμετώπισε ένοπλους Ρώσους στρατιώτες αφού μπήκαν στην αυλή του σπιτιού τους και έγιναν viral. Το βίντεο δείχνει τρεις ένοπλους Ρώσους στρατιώτες να περπατούν προς την ιδιοκτησία του ουκρανικού ζευγαριού πριν επιχειρήσουν να εισέλθουν με τη βία.

Στις σκηνές που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, οι Ρώσοι στρατιώτες καταφέρνουν να ανοίξουν με δύναμη την πύλη και να μπουν στο σπίτι του ουκρανικού ζευγαριού με τα όπλα τους προτεταμένα.

Πολλοί σχολίασαν τη γενναιότητα και το θάρρος του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της τεταμένης στιγμής. Στο background του βίντεο ακούγονται σκυλιά να γαβγίζουν και στη συνέχεια ένα ηλικιωμένο ζευγάρι εμφανίζεται να αντιμετωπίζει τους ένοπλους άνδρες, γεγονός που οδηγεί την ένταση σε υψηλά επίπεδα.

Το βίντεο πόσταρε η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο μοιράστηκε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκτοτε έχει γίνει viral. Ένας τέταρτος στρατιώτης εισέρχεται στη συνέχεια στην ιδιοκτησία τους, καθώς το ζευγάρι συνεχίζει να φωνάζει, προτρέποντάς τους να φύγουν.

Οι στρατιώτες φαίνονται τελικά να γυρίζουν και να εγκαταλείπουν την ιδιοκτησία μετά τη φασαρία. Στη συνέχεια, το ζευγάρι φαίνεται να περπατάει με τους φρουρούς προς την πύλη πριν την κλείσει πίσω του.

Το tweet έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 7.500 likes από τότε που κοινοποιήθηκε, μαζί με περισσότερα από 1.430 retweets.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκαν έκτοτε τη θλίψη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να τιμούν το θάρρος του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This