Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Σύλληψη 6 ημεδαπών για παραβάσεις σε   καταστήματα στη Ρόδο   Την 24-11-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Ρόδο:
α) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 41 ετών, διότι ο 41χρονος απασχολούσε τον 25χρονο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια εργασίας και πιστοποιητικού υγείας,
β) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 25 έως 46 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη 2 ημεδαπών για απόπειρα κλοπής και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στη Ρόδο     Την 24-11-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 13χρονος ημεδαπός, ο οποίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Επιπλέον, συνελήφθη ο πατέρας του 13χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύλληψη ημεδαπού για πρόκληση φθορών, κλοπές και απόπειρα κλοπής στη Ρόδο       Την 25-11-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., 23χρονος ημεδαπός ο οποίος προκάλεσε φθορές σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα και αυτόματο μηχάνημα ενοικίασης ποδηλάτων. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, ο 23χρονος το χρονικό διάστημα 23/25-12-2017 διέπραξε δύο κλοπές από κυλικεία αφαιρώντας χρήματα και παραβίασε γραφείο αθλητικού συλλόγου με σκοπό την κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Λέρο Την 23-12-2017 το πρωί συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 26χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -10.8- γραμμαρίων και ζυγαριά ακριβείας.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κω  Την 25-12-2017 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 18χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -4,94- γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπής για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Λέρο     Την 26-12-2017 το πρωί συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 47χρονη ημεδαπή η οποία οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Pin It on Pinterest

Share This