Ιατρικός εξοπλισμός στο Κέντρο Υγείας Έμπωνας στη Ρόδο απο την Allianz

Το Σωματείο “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας προσέφερε τα απαραίτητα μηχανήματα για τον εξοπλισμό των Παιδιατρικών Ιατρείων στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου στη Σάμο και στο Κέντρο Υγείας Έμπωνας στη Ρόδο με την υποστήριξη της Allianz Ελλάδος και του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Το Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου και το Κέντρο Υγείας Έμπωνας έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρέχουν βελτιωμένες υπηρεσίες υγείας στον παιδικό πληθυσμό της περιοχής τους, στα παιδιά των επισκεπτών, καθώς και στα παιδιά προσφύγων και μεταναστών που καταφεύγουν στα νησιά αυτά.

Στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου προσκομίζονται ετησίως περίπου 3.500 παιδιά. Το Παιδιατρικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας Έμπωνας ξεκίνησε να λειτουργεί τον Νοέμβριο 2016. Μέχρι σήμερα έχουν δεχθεί πολλά παιδιατρικά περιστατικά και αποτελεί το μοναδικό παιδιατρικό ιατρείο της ευρύτερης περιοχής σε ακτίνα 45 χιλιομέτρων.

Το Σωματείο “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” ευχαριστεί θερμά την Allianz Ελλάδος και το Ίδρυμα Μποδοσάκη καθώς χάρη στην πολύτιμη συμβολή τους μπόρεσε να υλοποιήσει αυτά τα τόσο σημαντικά για την υγεία των παιδιών, έργα.