Μίκα Ιατρίδη προς Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank: «Είναι ανάγκη να δοθεί λύση στο ζήτημα του υποκαταστήματος της Σορωνής»

Επιστολή προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank, κ. Ματζούνη Ιωάννη απέστειλε η Μίκα Ιατρίδη με την οποία του ζητά να παραμείνει σε λειτουργία το υποκατάστημα που λειτουργούσε επί Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στη Σορωνή, ύστερα από ενημέρωση που είχε από τον Πρόεδρο της Κοινοτικής Ενότητας, κ. Γιάννη Μαρίνο.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, η βουλευτής Δωδεκανήσου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έστειλα σήμερα επιστολή προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank, με την οποία του ζήτησα να αναθεωρηθεί η απόφαση της τράπεζας και να προχωρήσει στη λειτουργία υποκαταστήματος στην Σορωνή, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Εύχομαι η ανταπόκριση του να είναι θετική.

Αποδεικνύεται, πάντως, ότι η απόφαση των μνημονιακών κυβερνήσεων να μην στηρίξουν τις συνεταιριστικές τράπεζες, οι οποίες λειτουργούσαν και με γνώμονα το ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον των περιοχών τους, έχει ήδη τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα για τους κατοίκους της ακριτικής Ελλάδας».

Pin It on Pinterest

Share This