Η σημερινή δημοτική αρχή προεκλογικά είχε μαγικές λύσεις για όλα. Μετεκλογικά προσπαθεί να φορτώσει το λογαριασμό στους δημότες

Κατανοούμε απολύτως την προσπάθεια της σημερινής Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει εχθρούς – εντός και εκτός εισαγωγικών – και να δικαιολογήσει την προσπάθεια απαξίωσης του έργου της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και την επιλογή της να «φορτώσει» τους δημότες με ένα δάνειο 30 εκατ. ευρώ.

Θα θέλαμε όμως να απευθύνουμε κάποια αυτονόητα και λογικά ερωτήματα προς τους όψιμους οπαδούς της καταστροφολογίας και του μηδενισμού.

Πρώτο ερώτημα: Μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ήσασταν μέλη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Πότε ανακαλύψατε τα ελλείμματα, τη χρεοκοπία και τα αδιέξοδα;

Μέχρι τότε τι κάνατε;

Βλέπατε και δεν μιλάγατε;

Δεν καταλαβαίνατε που ήσασταν και τι κάνατε;

Δεύτερο ερώτημα: Από τη στιγμή που αποφασίσατε να βάλετε το «εγώ» πάνω από το «εμείς» και να διεκδικήσετε τη δημαρχία, ευαγγελιζόμενος το καινούργιο, το έντιμο και το άφθαρτο, γιατί προεκλογικά δεν μιλήσατε ούτε για αύξηση τελών ούτε για λήψη δανείου;

Είναι ξεκάθαρο ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή εν μέσω μίας πρωτόγνωρης τριπλής διεθνούς κρίσης – υγειονομικής, ενεργειακής και οικονομικής- κράτησε το νησί όρθιο, προέκρινε την ανάγκη στήριξης των πολιτών και της τοπικής μας κοινωνίας παίρνοντας κόστος για τη μη αύξηση τελών, παίρνοντας κόστος για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, που αν δεν την χρειάζονταν οι συμπολίτες μας το ’20, το ’21 και το ’22, πείτε μας, πραγματικά, πότε θα την χρειάζονταν.

Το κυριότερο όμως, είναι ότι εμείς δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από το δάχτυλό μας. Μπήκαμε μπροστά για το νησί και αναλάβαμε τις ευθύνες μας.

Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά νοοτροπίας και ήθους και γι’ αυτό εμείς δεν θα συναινέσουμε στη λογική της σημερινής Αρχής, όπου προεκλογικά υπήρχαν μαγικές λύσεις για όλα και μετεκλογικά φορτώνουμε το λογαριασμό στους δημότες.

Από την Παράταξη

Με Δύναμη για τη Ρόδο

Διαβάστε επίσης: “Άγνοια” Δήλωνε Χθές Ο Κολιάδης Για Τους Όρους Δόμησης Στην Μαρίνα – “Βρεγμένη Γάτα” Ο Χαλκιάς

Διαβάστε επίσης: Τα σχολιανά του άκουσε ο Τάσος Σπανός απο τον Δήμαρχο – Θα έπρεπε να ντρέπεστε που είναι καταχρεωμένος ο Δήμος – Τακτοποιήστε τις οφειλές σας στην ΔΕΥΑΡ !

Διαβάστε επίσης: Την Ώρα Που Κάποιοι Απεργάζονται Την Μείωση Των Ελαφιών – Ένας Μαχητής Των Πυρκαγιών Επέτρεψε Σπίτι Του !

Διαβάστε επίσης: Τα Περίεργα “Πάρε-Δώσε” Της Δημοτικής Αρχής Με Την Μαρίνα Και Ο Ρόλος Του Αντιδημάρχου Οικονομικών

Pin It on Pinterest