Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Mανώλη Μάκρα.

«Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα ενός ακόμα καταξιωμένου συμπατριώτη μας, η ένταξη του οποίου στη «Ρόδος Αξιών» μας τιμά ιδιαίτερα.

Πρόκειται για το Μανώλη Μάκρα, δραστήριο μέλος της κοινωνίας του νησιού μας, που δηλώνει πρόθυμος να συμβάλει στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας για να δούμε τον τόπο μας να προκόβει και να πηγαίνει μπροστά.

Έχοντας ήδη, αναπτύξει έντονη δραστηριότητα μέσα από συλλόγους γνωρίζει τη σημασία της προσφοράς, και αυτό ακριβώς είναι το χαρακτηριστικό των ανθρώπων που πλαισιώνουν την παράταξή μας».

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης  Γ.  Κρητικός

Ιατρός    Πνευμονολόγος

Υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων

                                                                                 

Βιογραφικό Μ. Μάκρα

«Γεννήθηκα το 1968 στη Γερμανία από γονείς με καταγωγή από τον Αγιο Ισίδωρο της Ρόδου, εκεί μεγάλωσα και εκεί πήγα σχολείο. Το 1986 επέστρεψα στην Ελλάδα και φοίτησα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Γνωρίζω άπταιστα γερμανικά. Αφού εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις εγκαταστάθηκα μόνιμα στη Ρόδο.

Από το 1992 έχω εργαστεί κατά σειρά σε επιχειρήσεις εισερχόμενου τουρισμού, πωλήσεις αυτοκινήτων  και από το 2006 εργάζομαι σε φαρμακευτική εταιρεία ως επιστημονικός συνεργάτης. Επίσης έχω διατελέσει εκπαιδευτής/προπονητής κατά σειρά ετών στα τμήματα υποδομής των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Α.Π.Ο. Αγίου Ισιδώρου, ΜΑΣ Αναγέννηση Εμπωνα και ΖΕΥΣ Αγίων Αποστόλων. Επίσης υπήρξα ιδρυτικό μέλος και κατόπιν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Ισιδώρου ο ‘’ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ’’.

Είμαι παντρεμένος με την Φλώρα Φωτεινή και έχουμε δύο κόρες , την Ελένη  φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την Χριστίνα φοιτήτρια στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας».