Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Φαρμακίδη

«Οι νέοι είναι το μέλλον και η ελπίδα του τόπου μας, είναι οι άνθρωποι που θα μας ανοίξουν νέους ορίζοντες, που θα μας δώσουν οράματα και φρέσκιες ιδέες για να γίνουμε καλύτεροι και να προοδεύσουμε.

Ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Φαρμακίδης, που από σήμερα ανήκει στη μεγάλη μας οικογένεια και συμμετέχει στον κοινό αγώνα για την ευημερία του τόπου μας. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που επέλεξε να στρατευτεί μαζί μας, καθώς ήδη διαγράφει μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.»

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης  Γ. Κρητικός

Ιατρός    Πνευμονολόγος

Υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων

                                                                                  

 

Βιογραφικό Κωνσταντίνου Φαρμακίδη του Νικολάου.

 

«Γεννήθηκα στις 21/05/1987 στη Ρόδο. Έκανα τις στοιχειώδης σπουδές μου στην Ακαδημία της Ρόδου, και τις Γυμνασιακές και Λυκειακές στο Καζούλειο. Σπούδασα Αρχιτέκτονας Μηχανικός στο Ούντινε της Ιταλίας (πόλη καταγωγής της μητέρας μου). Πήρα τα πτυχία τριετούς Αρχιτεκτονικής και στη συνέχεια master στο Πανεπιστήμιο του Ούντινε.

Οι διπλωματικές μου εργασίες ήταν, η μεν πρώτη «Η ανάπτυξη του πολεοδομικού Σχεδιασμού στο νησί της Ρόδου, μετά το ιταλικό Πολεοδομικό Σχέδιο της πόλης του 1926» και στο master «Ο Σχεδιασμός της τουριστικής ανάπτυξης στο νησί της Ρόδου για  την τρίτη χιλιετία. Οδηγίες για ένα στρατηγικό σχεδιασμό». Η πρώτη δημοσιεύτηκε και στα Ελληνικά στο τελευταίο τεύχος των Δωδεκανησιακών Χρονικών της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου και η δεύτερη στα Ελληνικά στο περιοδικό «Αρχιμήδης» και παρουσιάστηκε στο συμπόσιο «Τουρισμός, Περιφερειακή Πολιτική και Επικοινωνία» στις 24.6.2017.

Από το 2015 ασκώ το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα μηχανικού στη Ρόδο. Είμαι μελετητής δημοσίων έργων, πολεοδόμος και περιβαλλοντολόγος. Μητρικές μου γλώσσες είναι η Ελληνική και Ιταλική και ξένη γλώσσα η Αγγλική.

Το όραμα μου είναι να δω τη πόλη μας και γενικότερα το νησί μας να λάμπει σε όλα τα πεδία, όπως ήταν μια φορά». E-MAIL : farmkonstni@gmail.com

 

Pin It on Pinterest

Share This