Η Apple κατοχύρωσε εμπορικά σήματα της πλατφόρμας HealthKit

Αφορούν σε ρολόγια, αισθητήρες υγείας και ιατρικές συσκευές

Η Apple κατέθεσε έκθεση για τα εμπορικά σήματα της πλατφόρμας HealthKit στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη πριν από την παρουσίαση του iOS 8 αυτό το φθινόπωρο, η οποία περιλαμβάνει ρολόγια σε μια λίστα των εμπορευμάτων που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το λογισμικό παρακολούθησης υγείας.

Ενώ η κατάθεση στις ΗΠΑ (31 Ιουλίου) περιλαμβάνει μόνο ταξινομήσεις για λογισμικό υπολογιστή και καλύπτει την πλατφόρμα HealthKit, η κατάθεση στην Ευρώπη (που δημοσιεύθηκε την Τρίτη) επεκτείνει ταξινομήσεις που περιλαμβάνουν την υγεία, το γυμναστήριο και αισθητήρες άσκησης, ιατρικές συσκευές και ρολόγια.

Φυσικά αυτό οδηγεί σε έντονη φημολογία για το πολυαναμενόμενο iWatch, γύρω από το οποίο η εταιρεία έχει συγκεντρώσει μια ομάδα υγείας, γυμναστικής και μόδας για την ανάπτυξή του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Apple θα μπορούσε να ετοιμάζει το iWatch για την παραγωγή και την παρουσίασή του αυτό το φθινόπωρο, αλλά δεν έχουμε ακόμα δει οποιεσδήποτε διαρροές ανταλλακτικών ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία, ότι η Apple είναι κοντά στην αποκάλυψη του προϊόντος.

Κι ενώ η πλατφόρμα Healthkit που θα παρουσιαστεί αυτό το φθινόπωρο αναμένεται να είναι η καρδιά του iWatch, η εταιρεία έχει επίσης ήδη κατοχυρώσει το εμπορικό σήμα iWatch σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η Ιαπωνία, το Μεξικό, και η Τουρκία. Αυτά τα εμπορικά σήματα καθώς και άλλα που προστέθηκαν τον τελευταίο καιρό περιλαμβάνουν ταξινομήσεις προϊόντων για ρολόγια και κοσμήματα.

Πηγή: appleworldhellas.com

Pin It on Pinterest

Share This