Γνωριμία-εκμάθηση-εκγύμναση αρχαρίων ενηλίκων ηλικίας από 18 – 65 ετών στο άθλημα της αντισφαίρισης (Tennis)

Το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου σας ενημερώνει, ότι με την πολύτιμη συνεργασία του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (Ρ.Ο.Α.), ειδικότερα του Προέδρου του κ. Πανάγου Μιχαήλ, του τεχνικού συμβούλου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή κ. Παρίσση Γεωργίου, αλλά και των εθελοντών διακεκριμένων προπονητών αντισφαίρισης (με αλφαβητική σειρά: Βαζαίος Φώτης, Γενημανώλη Σταυρούλα, Θεοχαράτος Παναγιώτης, Κοκκίνης Εμμανουήλ, Κοντάκη Ειρήνη, Λυμπερίδης Αντώνης, Μπότσης Μιχαήλ, Πουζουκάκης Κίμωνας, Χατζή Ελισάβετ) διοργανώνει και υλοποιεί χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ως συνέχεια της περσινής απόλυτα επιτυχημένης αθλητικής δράσης, γνωριμία-εκμάθηση-εκγύμναση αρχαρίων ενηλίκων ηλικίας από 18 – 65 ετών, στο άθλημα της αντισφαίρισης (Tennis), επιλεγμένες ημέρες τις εβδομάδας, από 08:00 π.μ. – 12:00 το μεσημέρι, σε γήπεδα αντισφαίρισης της πόλης που ευγενικά παραχωρούνται από τον Ρ.Ο.Α..

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δημότες-πολίτες του Δήμου Ρόδου, ανεξαρτήτως φύλου, των προαναφερόμενων ηλικιών (από 18 – 65 ετών), αφού δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή και καταθέσουν: i) Αίτηση Συμμετοχής στην οποία θα επισυνάπτεται αντίγραφο του ii) Δελτίου Ταυτότητας και iii) Υπεύθυνη Δήλωση (περί της κατάστασης της υγείας του/της ενδιαφερομένου/νης). Όλα τα έντυπα θα διατίθενται από την Υπηρεσία εκτός, βεβαίως, του αντιγράφου ταυτότητας το οποίο θα προσκομίζεται έτοιμο από τον/την ενδιαφερόμενο/νη σε φωτοτυπία.

Αιτήσεις-δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται στο αρμόδιο γραφείο του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού (Νέα Αγορά αρ. 40, Α΄ όροφος) έως και την 10η Φεβρουαρίου 2019.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2241035937 (08:00 – 15:00 εργάσιμες ημέρες και ώρες). Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης ενδιαφερομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.