Γλυκά Νερά: «Σκότωσε την Καρολάιν όταν ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά» ισχυρίζεται η Mirror

Το συγκλονιστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά απασχολεί τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επαναφέρουν διαρκώς στη δημοσιότητα τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν.

Η Mirror κάνει τώρα λόγο για ανησυχίες στην Ελληνική Αστυνομία ότι «ο σύζυγος της βρετανίδας μητέρας Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε όταν ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για να διακινεί ναρκωτικά για καρτέλ».

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει πως η 20χρονη Καρολάιν σκοτώθηκε από τον 33χρονο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά, την ώρα που το μικρό κοριτσάκι τους βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του βρετανικού δημοσιεύματος, οι ερευνητές εξετάζουν τα οικονομικά του πιλότου μετά από υποψίες για τον τρόπο που χρηματοδοτούσε τον πολυτελή τρόπο ζωής του ζευγαριού.

«Το ζευγάρι είχε κάνει πρόσφατα πολυτελείς διακοπές στο Ντουμπάι και αγόρασε ένα σπίτι αξίας 147.000 λιρών στην Ελλάδα, το οποίο οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μπορεί να έχει πληρωθεί από την ανάμιξή του με τα ναρκωτικά».

Η αστυνομία τώρα φέρεται να ανησυχεί ότι η Καρολάιν ενδέχεται να έμαθε για τις δραστηριότητες του συζύγου της και να μην τις ενέκρινε, γράφει η Mirror.

Το δημοσίευμα αναφέρεται και σε δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς στη βρετανική Sun, σύμφωνα με τις οποίες η κόρη του είχε ισχυρές ηθικές αρχές και ότι θα είχε αφήσει τον σύζυγό της αν ανακάλυπτε ότι εμπλεκόταν με τα ναρκωτικά.

«Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι υπάρχει κάποια βάση στις φήμες που ακούγονται στον τύπο ότι ο πιλότος είχε σχέσεις με καρτέλ ναρκωτικών», αναφέρει η Mirror.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ