Μάγεψαν το κοινό και συνεχίζουν Συμιακοί και Αρχαγγελίτες με την «Η ΓΚΟΡΦΩ Η ΣΥΜΙΑΚΙΑ»

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 4 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΕΛΙΟΥ 25/8, 26/8, 27/8 και 28/8/2014
Το έχουμε ανάγκη.
Μετά την μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων που δόθηκαν τον Ιούλιο και τις παραινέσεις του κοινού θα δοθούν άλλες 4 παραστάσεις του έργου του Μανώλη Αντώνογλου «Η ΓΚΟΡΦΩ Η ΣΥΜΙΑΚΙΑ»
Είναι μία ακόμα συμπαραγωγή του Συμιακού και του Αρχαγγελίτικου Θεάτρου, την οποία θα απολαύσει το κοινό της Ρόδου με το έργο «Η ΓΚΟΡΦΩ Η ΣΥΜΙΑΚΙΑ» στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου Μελίνα Μερκούρη στις 25/8, 26/8, 27/8 και 28/8/2014 στις 9μ.μ.
Μία παρωδία γραμμένη σε δεκαπεντασύλλαβο και αποδίδεται στα δύο γλωσσικά ιδιώματα, της Σύμης και του Αρχαγγέλου της Ρόδου.
Συγγραφέας και σκηνοθέτης του έργου είναι ο Μανόλης Αντωνόγλου. Η μουσική της παράστασης είναι του Τάσου Καρακατσάνη. Την χορογραφία υπογράφει η Έλλη Παρασκευά. Ακούγονται να τραγουδούν η Νίτσα Κουρτίδου και η αξέχαστη Άννα Ριζοπούλου από την παράσταση που δόθηκε από τον σύλλογό μας το 1996.
Τους ρόλους ερμηνεύουν με την σειρά που εμφανίζονται οι:
Βασιλική Πατατούκου, Μανόλης Αντωνόγλου, Ελένη Διασινού, Φλώρα Λεβέντη, Σωτήρης Ζουρούδης, Κώστας Οθίτης, Μανόλης Τουβραδόπουλος, Σωτήρης Κ. Πατατούκος, Σωτήρης Ι. Πατατούκος, Γιώργος Γέροντας, Γιάννης Μαλλιάκας, Βασιλική Γέροντα, Κλεονίκη Σουλίρα, Γαβρίλος Βασιλειάδης, Νικόλας Τσακίρης, Μανόλης Στριλιγκάς.
Στο χορικό συμμετέχουν (αλφαβητικά):
Σταματία Ζουρούδη, Κατερίνα Κυπριώτη, Σταματία Κυπριώτη, Μαρίνα Λουλουργά, Άννα Μαλλιάκα, Χριστίνα Πιλάτου, Ζωή Φαρμακίδου, Δικαία Χαρίτου,
Ζωντάνα επί σκηνής παίζουν οι μουσικοί: Αντώνης Τσακίρης, Παναγιώτης Κολιάδης, Γιώργος Λεβέντης. Τραγουδά η Αναστασία Μπολή, η Ευαγγελία Πατατούκου και ο θίασος.
Η παράσταση θα γίνει με νέα εντυπωσιακά σκηνικά
Τιμή εισιτηρίου στην είσοδο 7€, προπώληση 5€.
Τηλέφωνα για πληροφορίες: Σ. Ζουρούδης 6942478008 – Μ. Αντωνόγλου 6932436974
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και όπως φαίνεται προβλέπεται κοσμοσυρροή, γι’ αυτό σπεύσατε….
Υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών και Παροικιακών Σωματείων Ρόδου
. ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑ.

Pin It on Pinterest