Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εντοπισμός και σύλληψη (93) λαθρομεταναστών στην Τήλο   Στις 20-08-2014 εντοπίστηκαν στην Τήλο, ύστερα από κλήση στον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112 σε συνεργασία με τις Λιμενικές Αρχές και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου 93 υπήκοοι Συρίας (76 άνδρες και 10 γυναίκες που συνόδευαν 7 παιδιά), για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Εντοπισμός και Σύλληψη (49) λαθρομεταναστών στη Ρόδο    1.Στις 20-08-2014 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου ένας υπήκοος Παλαιστίνης, για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενος από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
2.Στις 21-08-2014 το πρωί εντοπίστηκαν στην περιοχή του Γενναδίου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γενναδίου 48 υπήκοοι Συρίας (31 άνδρες και 9 γυναίκες που συνόδευαν 8 παιδιά), για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενος από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Βεβαίωση παραβάσεων για επαιτεία στη Ρόδο       Στις 21-08-2014 το πρωί εντοπίστηκαν στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου δυο ημεδαπές ηλικίας 25 και 58 ετών να επαιτούν και αφού προσήχθησαν βεβαιώθηκαν σε βάρος τους αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις. Οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση του φαινόμενου της επαιτείας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπές στη Ρόδο     Στις 21-08-2014 το πρωί καταγγέλθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αφάντου δυο διαφορετικές περιπτώσεις κλοπής κατά τις οποίες άγνωστος δράστης στις 18-08-2014 πρωινές ώρες στην περιοχή Αφάντου και στις 21-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες στο Φαληράκι αφαίρεσε από κατοικίες ημεδαπών τιμαλφή, προσωπικά αντικείμενα και χρήματα. Διενεργείται έρευνα.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (16) λαθρομεταναστών στην Κω    Στις 20-08-2014 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω 15 υπήκοοι Συρίας (13 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 8 παιδιά) και μια υπήκοος Ιορδανίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (2) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο        Στις 20-08-2014 το βράδυ συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων δυο άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για κλοπή στην Κω  Στις 21-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 40χρονος να έχει διαρρήξει κατάστημα και να προσπαθεί να αφαιρέσει χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε ο δράστης λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει την κεντρική είσοδο του Ο.Α.Ε.Δ. Κω, αλλά έγινε αντιληπτός από περιοίκους και τράπηκε σε φυγή.
Σύλληψη (1) αλλοδαπής για καλλιέργεια φυτών κάνναβης στην Κω    Στις 21-08-2014 το πρωί συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω μια 34χρονη υπήκοος Ρουμανίας γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού της  8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 150 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Pin It on Pinterest