Δύο νέα γήπεδα στη Ρόδο. Συνάντηση Φώτη Χατζηδιάκου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) κ. Γιώργο Γκιρτζίκη δέχτηκε στο γραφείο ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και συζήτησε μαζί του θέματα αθλητικών υποδομών και ποδοσφαίρου για το νησί της Ρόδου.
Παρουσία της προέδρου της ΑΝΔΩ κ. Βασιλικής Ξεπαπαδάκη καθώς και του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτη Διακοφώτη καθώς και μελών της διοίκησης ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι προχώρησαν με ταχύτατους ρυθμούς οι διαδικασίες για τη χρηματοδότηση από την ΑΝΔΩ δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων στο νησί και συνεχίζονται ταχύτατα οι εργασίες για την ολοκλήρωσή τους.
Πρόκειται για το γήπεδο της ΕΠΣΔ στο Τσαΐρι κι ένα ακόμα για το Ποδοσφαιρικό Σωματείο Χάλκης που βρίσκεται στην περιοχή της Παστίδας. Η χρηματοδότηση και των δύο αυτών έργων γίνεται σε ποσοστό 100% από την ΑΝΔΩ και ο προϋπολογισμός για το καθένα ξεπερνά τα300.000 ευρώ.
Ο κ. Χατζηδιάκος καλωσόρισε τον πρόεδρο της ΕΠΟ με τον οποίο έχουν κοινή πορεία στο παρελθόν στους χώρους του ποδοσφαίρου, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης και υπογράμμισε ότι η νεολαία μας επιβάλλεται να έχει αθλητικές υποδομές αξιόπιστες οι οποίες θα την απασχολούν δημιουργικά.
Σε ότι αφορά τα δύο γήπεδα υπογράμμισε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες σ΄ αυτά το καλοκαίρι και πολύ σύντομα η Ρόδος θα έχει δύο ακόμη χώρους άθλησης της νεολαίας στο ενεργητικό της. Κάλεσε δε τον πρόεδρο της ΕΠΟ στα εγκαίνια των γηπέδων όταν αυτά γίνουν πρόταση την οποία και απεδέχθη.

Pin It on Pinterest

Share This