Ξεκίνησαν διαγραμμίσεις στο κέντρο της πόλης

Το έργο της διαγράμμισης των δρόμων κυκλοφορίας που εκτελείται στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, επόπτευσε το πρωί ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος. Το έργο που εκτελείται από τα συνεργεία οδοποιίας του δήμου στις αστικές οδούς, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου μία εβδομάδα και κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό για την οπτική καθοδήγηση των οδηγών σε κακές καιρικές συνθήκες, αλλά και κατά τις νυχτερινές ώρες.
«Βελτιώνουμε τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια της κίνησης και των οδηγών. Δυστυχώς η ποιότητα των χρωμάτων από προμήθειες προηγούμενων ετών δημιούργησε πρόβλημα στις διαγραμμίσεις των δρόμων το καλοκαίρι. Περιμένουμε τη νέα προμήθεια ώστε έγκαιρα όλο το οδικό δίκτυο να αναβαθμιστεί» δήλωσε ο δήμαρχος συμπληρώνοντας ότι θα ακολουθήσουν διαγραμμίσεις και σε δημοτικές ενότητες.
Ακολούθως ο δήμαρχος επισκέφτηκε το 21ο Νηπιαγωγείο Ρόδου στο Ροδίνι στο οποίο εκτελούνται εργασίες αναβάθμισής του τόσο στο εσωτερικό του όσο και στους εξωτερικούς του χώρους, μεταξύ των οποίων ελαιοχρωματισμοί και κατασκευή παιδικής χαράς.
Ο κ. Χατζηδιάκος συνομίλησε επίσης με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου και εξέτασε μαζί τους θέματα που αφορούν στη λειτουργία του.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος επισκέφτηκε το Καρνάγιο όπου συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εργασίες καθαρισμού της λιμενικής ζώνης, επιχείρηση που αποτελεί το πρώτο βήμα για την μετεγκατάσταση των ΡΟΜΑ.
Για δεύτερη μέρα οι εργασίες καθαρισμού προχωρούν χωρίς προβλήματα. Να σημειωθεί ότι οι εργασίες εκτελούνται από ιδιώτη σε συνεργασία με το δήμο.

Δήμαρχος 1 (2) Δήμαρχος 1 (1)

Pin It on Pinterest

Share This