7η Γιορτή Μουσικής στο άλσος Αγίου Σουλά

Η Γιορτή Μουσικής, ξεκίνησε δειλά δειλά το 2008, ως δράση για την ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής, από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου “Το Αμπερνάλλι”.
Από τότε, η Γιορτή Μουσικής μεγάλωσε και έχει γίνει πλέον θεσμός για εμάς και για πολλούς από εσάς! Πολλά μουσικά σχήματα όλων των ειδών μουσικής, ερασιτεχνικά και επαγγελματικά, παράλληλες δράσεις (αθλητισμός, περίπατοι, παιχνίδια, ιππασία κτλ) καθώς και οργανωμένη κατασκήνωση, συνθέτουν ένα υπέροχο τριήμερο στο Άλσος Αγίου Σουλά στη Σορωνή Ρόδου.
Φέτος η “7η Γιορτή Μουσικής” με τη στήριξη του Τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του ΔΟΠΑΡ, της «Επιτροπής Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά» και της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου, θα γίνει το τριήμερο 11-12-13 Ιουλίου και για πρώτη φορά, θα είναι μαζί μας ο Βασίλης Καζούλης! Οι συναυλίες στις 11 και στις 12 Ιουλίου θα ξεκινήσουν στις 20:00 (ελληνική και ξένη ροκ μουσική, έντεχνη και λίγη παραδοσιακή) και στις 13 Ιουλίου στις 12:00 (σε στυλ πικ-νικ με παραδοσιακή και έντεχνη μουσική).
Οι παράλληλες δράσεις θα γίνονται καθόλη τη διάρκεια του πρωινού του Σάββατου και της Κυριακής. (ιππασία, επιτραπέζια παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού, περίπατοι κτλ).
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συνεργάτες και υποστηρικτές μας: Ελληνική ζυθοποιία Ρόδου «Magnus Magister», Vacar, «Ζύμες Ρόδου» Κεφάλα Αφοί & Σία ΟΕ, Bιοτεχνία Ενδυμάτων «Cobel AΕΒΕΕ», Νερά «Νύμφη», Κέντρο Μουσικής Φώτη Γιακουμάκη, Τυπογραφείο Νίκου Χατζηκαλημέρη, Σκακιστικό όμιλο «Ιππότης», Play Café, Αθλητικό-Προοδευτικό Σύλλογο «Φλόγα», Σύλλογο ελεύθερης ιππασίας «Campo Chiaro», και όλα τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που μας στηρίζουν.
METAKINHΣΗ:
-Δωρεάν μεταφορά από το Δημαρχείο της Ρόδου στις 18:00 (Παρασκευή και Σάββατο) με επιστροφή από το Άλσος στις 00:00.
-Με ΡΟΔΑ: (το λεωφορείο προς Διμυλιά-Απόλλωνα):
Παρασκευή: 13:30 και 15:45,
Σάββατο: 15:45 και επιστροφή στις 06:20 περίπου το πρωί!
ΣΚΗΝΕΣ:
Όπως κάθε χρόνο, φροντίζουμε να έχουμε κάποιες σκηνές για όσους θέλουν να διανυχτερεύσουν και δεν έχουν. (Ειδοποιήστε μας εγκαίρως όσοι δεν έχετε σκηνή)!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: facebook.com/ampernalli, ampernalli.gr, ampernalli@gmail.com και στο τηλέφωνο: 6975300157.

 

το ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου
«Το Αμπερνάλλι»

 

Pin It on Pinterest