Σύσκεψη παρουσία της υφυπουργού Πολιτισμού στο Δημαρχείο

Σύσκεψη παρουσία της υφυπουργού Πολιτισμού στο Δημαρχείο
Στη δέσμευση ότι θα επεκταθεί η συνεργασία του Δήμου Ρόδου με το Υπουργείο Πολιτισμού, πέραν της υφιστάμενης προγραμματικής σύμβασης της Μεσαιωνικής Πόλης και σε άλλα έργα πολιτισμού του νησιού, προχώρησαν η υφυπουργός Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου και ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του δημάρχου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και οι αντιδήμαρχοι Τέρης Χατζηιωάννου και Γιώργος Πόκκιας.
Φίλη της Ρόδου χαρακτήρισε την υφυπουργό ο δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι στον άμεσο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής περιλαμβάνεται και επίσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να δρομολογηθούν έργα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργείου.
Ο κ. Χατζηδιάκος ευχαριστώντας τον κ. Κρεμαστινό για την παρουσία του, ζήτησε και τη συνδρομή των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του νομού στις διεκδικήσεις του δήμου από το υπουργείο Πολιτισμού. Δεν παρέλειψε δε να επισημάνει στην υπουργό τα τεράστια οφέλη που αποκομίζει το υπουργείο από την αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Ρόδου
Από την πλευρά της η κ. Γκερέκου υποσχέθηκε ότι σε «ορατό χρονικό διάστημα θα υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας στα σημαντικά πολιτιστικά ζητήματα που αφορούν το νησί της Ρόδου.
Υπενθυμίζουμε ότι παρουσία της υφυπουργού Πολιτισμού Άντζελας Γκερέκου πραγματοποιούνται σήμερα στις 7 μμ, τα εγκαίνια τηςαναδρομικής έκθεσης «Ναυσικά Πάστρα 1921-2011- Τα Σχέδια, τα Γλυπτά και τα Θεωρητικά Κείμενα», στη νέα πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου.

Gerekou- Xatzidiakos-3 Gerekou- Xatzidiakos-2 Gerekou- Xatzidiakos -1

Pin It on Pinterest