«Γενοκτονία» για τους Έλληνες Εθνικούς!

Την καθιέρωση ως «γενοκτονία» και των Ελλήνων Εθνικών, δηλαδή και των… ειδωλολατρών, των οπαδών του 12θεου, από τους Χριστιανούς, ζητά ενόψει της διαμόρφωσης και ψήφισης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, που ως γνωστόν εκπροσωπεί στη χώρα μας τους εναπομείναντες πιστούς στους θεούς του Ολύμπου!

Το ΥΣΕΕ με ανοιχτή επιστολή-ανακοίνωση προς τη Βουλή και τους βουλευτές κάνει λόγο για «a la carte» αντιρατσιστικό νόμο που πολιτικοποιεί την άποψη.

Μιλώντας στην «Ε» ο γενικός γραμματέας του Υπάτου Συμβουλίου κ. Βλάσης Ρασιάς που κατά καιρούς βρέθηκε στον νομό σε τελετές για το Δωδεκάθεο θα αναφερθεί στη γενοκτονία ως πρακτική ανά τους αιώνες επισημαίνοντας μας:

«Η γενοκτονία, ως πρακτική, έχει καταχωρηθεί θεωρητικά από πολύ παλιά, από τα μέσα της πρώτης χιλιετίας πριν την απαρχή της χριστιανικής χρονολόγησης, τότε που ένα εξόριστο στη Βαβυλώνα ιερατείο προσπαθούσε να σταθεροποιήσει την ταυτότητα των πιστών του μέσω του μίσους προς τους άλλους. Φούντωσε ωστόσο ιστορικά η γενοκτονία, μόνον κατά τους μεταχριστιανικούς αιώνες, όταν αυτό το μίσος προς τους άλλους έγινε απαιτούμενο δύο νέων, επεκτατικών κλάδων του μονοθεϊσμού, του Χριστιανισμού και του Μωαμεθανισμού, που θεώρησαν ότι είχαν τάχα εντολή από τον θεό τους να υποτάξουν σε αυτόν όλα τα έθνη της γης.

Με τόσους αιώνες συνεχών γενοκτονιών, η αντιχριστιανική ανθρωπότητα έδειξε να θεωρεί μάλλον ως μια απολύτως φυσιολογική εκδήλωσή της τη γενοκτονία, αφού δεν ένοιωσε καν την ανάγκη να χρησιμοποιήσει γι’ αυτή μία λέξη, έναν όρο που να την περιγράφει. Στην κοινωνιολογία, ο όρος «γενοκτονία» εισήχθη μόλις στα μέσα του 20ού αιώνα, το 1944, από τον Εβραίο Λέμκιν για τις ανάγκες της καταδίκης των ναζί που είχαν εγκληματήσει κατά των ομοθρήσκων του.

Σήμερα, ο όρος αυτός χρησιμοποιείται κατά το δοκούν, ενώ σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις έχει ακόμα και ποινικοποιηθεί η απλή άρνηση αναγνώρισης «επισήμων» γενοκτονιών, την ώρα που πάμπολλες άλλες «ανεπίσημες» γενοκτονίες στην Ιστορία δεν δικαιώνονται ούτε καν τύποις, με μια λ.χ. δήλωση μεταμέλειας από τους συνεχιστές εκείνων που (τότε που τους δόθηκε η ευκαιρία) κατέσφαξαν και καταβασάνισαν δίχως έλεος αθώους συνανθρώπους τους. Δεν υπάρχουν όμως «επίσημες» κι «ανεπίσημες» γενοκτονίες, υπάρχουν σκέτο γενοκτονίες. Και το μόνο που δικαιούται μια υγιής κοινωνία είναι να ασχοληθεί με το πώς δεν θα ξαναμπούν στα μυαλά των τωρινών και μελλοντικών μελών της ιδέες για εξόντωση άλλων ανθρώπων που απλώς είναι διαφορετικοί από αυτούς.

Καλούμε λοιπόν και τη βαθύτατα προβληματική νεοελληνική κοινωνία να αποδείξει ότι έχει τη βούληση να κάνει κάποια πρώτα βήματα προς ένα στοιχειώδες επίπεδο πολιτισμένης στάσης ανθρώπων απέναντι σε άλλους ανθρώπους. Όχι με ποινικοποιήσεις της γνώμης, αλλά με συστηματική διαμόρφωση των ανθρώπων στην κατεύθυνση του ανθρωπισμού και του ανοικτού μυαλού που δίδαξαν οι πρόγονοί μας πραγματικοί Έλληνες…»

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η επιστολή που αναμένεται να ξεσηκώσει και τις ανάλογες αντιδράσεις καθώς κάνει ιστορικές αναγωγές ακόμα και στην εποχή του αυτοκράτορα Θεοδοσίου έχει ως εξής:

«Ακόμα και οι «ναι σε όλα» βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου φαίνεται ότι, εάν και όποτε το θέλουν, μπορούν να αποδειχθούν ευρηματικοί. Για να καθυστερήσουν την ψήφιση του παραπλανητικά ονομαζόμενου «αντιρατσιστικού νόμου», και λέμε «καθυστερήσουν» γιατί η ψήφισή του έχει ήδη διαταχθεί, 38 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας απειλούν με καταψήφιση εάν δεν προστεθεί αναφορά στην άρνηση της γενοκτονίας των χριστιανών της Ανατολής (Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμενίων, Ασσυρίων) ως ποινικό αδίκημα, όπως ποινικό θα είναι, a la carte, η άρνηση της εξόντωσης των Εβραίων από τους ναζί.

H ποινικοποίηση της άποψης, της κάθε είδους άποψης, είναι η ωμότερη μορφή τυραννίας, αν και, εμφανώς, κάτι τέτοιες «ευαισθησίες» αποτελούν «ψιλά γράμματα» για τους πολιτικούς αυτής της χώρας, όπως και όλων των άλλων χωρών που έχουν περάσει νόμους που ποινικοποιούν την άποψη. Μια και όμως ήδη, δια των 38 νεοδημοκρατών βουλευτών, πιάσαμε τον ιστορικό πήχυ για να διευρύνουμε τις γενοκτονίες που απαγορεύεται να μην αναγνωρίζονται από όλους αυτομάτως και υποχρεωτικώς ως τέτοιες, εμείς, ως Έλληνες, κάνουμε γνωστό στους 38 αλλά και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο που βλέπει ως φυσιολογική την ψήφιση ενός τέτοιου νόμου, ότι σε ευρύτατη γενοκτονία προέβη κατά την περίοδο της εξάπλωσής του και ο Χριστιανισμός.

Εκτός από το «ολοκαύτωμα» των Εβραίων και τις σφαγές χριστιανικών πληθυσμών, συμβάντα αμφότερα του 20ού αιώνα, υπάρχουν και οι αμέτρητες γενοκτονίες των εθνών που υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις προαιώνιες Θρησκείες τους με χρήση τρομερών θηριωδιών και ωμοτήτων. Η Σκυθόπολη για τους Έλληνες, το Βερντέν για τους Σάξωνες, οι σταυροφορίες, οι κατασφαγές των ιθαγενών της αμερικανικής ηπείρου, είναι μερικά μόνον από τα άπειρα ανδραγαθήματα του επεκτατικού «μονοθεϊσμού».

Η ποινικοποίηση που επιχειρείται με τον εν λόγω ψευδεπίγραφο και κατα διαταγήν νόμο, δεν είναι ποινικοποίηση του «ρατσισμού», γιατί απλώς αυτός δεν ενδιαφέρεται να καταστείλει το μίσος για ανθρώπους άλλης ράτσας. Τα «ολοκαυτώματα» Εβραίων και οι σφαγές χριστιανικών πληθυσμών είναι θρησκευτικά μαζικά εγκλήματα που έκαναν οι θετικοχριστιανοί ναζί και οι μωαμεθανοί Τούρκοι κατά ομοθρήσκων τους που ανήκαν σε άλλη μορφή του «μονοθεϊσμού». Αφού λοιπόν ο νόμος θα αφορά θρησκευτικά μαζικά εγκλήματα, εμείς, ως Έλληνες και Ευρωπαίοι, ζητάμε να προστεθεί και αναφορά ως ποινικό αδίκημα στην άρνηση των επί αιώνες γενοκτονιών των «ειδωλολατρών» της Ελλάδος και της Ευρώπης (και, κατ’ επέκταση, κάθε ηπείρου όπου επέδραμε ο επεκτατικός «μονοθεϊσμός»).

Απευθυνόμαστε σε ολόκληρο τον πολιτικό, «πνευματικό» (αν έχει απομείνει…) και δημοσιογραφικό κόσμο αυτού του τόπου. Και οι Έλληνες (δεν εννοούμε Ρωμιοί) έχουμε υποστεί γενοκτονίες, και μάλιστα πολλές. Αυτό που υποτίθεται ότι θέλει να καταπολεμήσει ο ψευδώνυμος και κατά διαταγήν αυτός νόμος, δεν γεννήθηκε στον 20ό αιώνα της χρονολόγησης των χριστιανών, αλλά πολύ παλαιότερα. Η ληξιαρχική του πράξη βρίσκεται μέσα σε αυτό που οι «μονοθεϊστές» ονομάζουν «Βίβλο» και βάσει αυτού έχουν έως σήμερα ανδραγαθήσει και οδηγήσει την ανθρωπότητα στην πλήρη κλειστότητα του μυαλού, τη μασκαρεμένη ή ανοικτή μισαλλοδοξία και την απόλυτη βαρβαρότητα.

Αντί λοιπόν αυτού του a la carte «αντιρατσιστικού» νόμου, ας συντάξει και ψηφίσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο, έναν νόμο «κατά της μισαλλοδοξίας», που να κατοχυρώνει ιστορικά και τις γενοκτονίες κατά των Ελλήνων Εθνικών. Αν τα μέλη του έχουν την τόλμη και εάν ενδιαφέρονται να εξακολουθήσουν να παριστάνουν τους Έλληνες».

Πηγή : eleftheria.gr

Pin It on Pinterest