Η Δήμητρα Γαλάνη μάγεψε την Ρόδο με τα τραγούδια της !! Φωτογραφίες

Χορηγός επικοινωνίας Rodosreport

Πλημμύρισε από κόσμο και τραγούδια εχθές το βράδυ το θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου “Μελίνα Μερκούρη” στη μεγάλη συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη ! Παρέσυρε το κοινό μέσα από παλιά και αγαπημένα τραγούδια πίσω στο χρόνο, στη δεκαετία του ’60, του ’70, του ’80, του ’90 ! Τους μάγεψε όλους με τα νέα της τραγούδια, με τη συνοδεία μιας μπάντας νέων ανθρώπων που την πλαισιώνουν στη σκηνή και στη νέα της δουλειά ! Νέα παιδιά που αγάπησαν τα τραγούδια της και τα απογείωσαν γιατί η Δήμητρα Γαλάνη πιστεύει στη νέα γενιά!

Απλή , οικεία, ζεστή, χαμογελαστή , από τους καλλιτέχνες με ισχυρή προσωπικότητα που δε χρειάζονται φαντασμαγωρικά εφέ στη σκηνή. Η μαγεία επικεντρώνεται στη φωνή της και στους στίχους. Στους στίχους τους δικούς της και μεγάλων ποιητών και συνθετών που συνεργάστηκαν στο πέρασμα του χρόνου.

Σε όλη τη βραδιά είχε έναν ουσιαστικό διάλογο με το κοινό, στον οποίο επικρατούσε το συναίσθημα. Τους παρέσυρε με τον μοναδικό δικό της τρόπο να συμμετέχουν ενεργά στις ερμηνείες της δίχως ιδιαίτερο κόπο και τους έφερε αντικριστά με μια γλυκιά νοσταλγία του κόσμου.

Το κοινό; Άνθρωποι κάθε ηλικίας. Από μικρά παιδιά, εφήβους  μέχρι μεγαλύτερους ανθρώπους. Όλοι μαζί σιγοτραγουδώντας απέδειξαν έμπρακτα ότι τα τραγούδια της είναι διαχρονικά και αντέχουν στο χρόνο που αλλοιώνει ίσως κάποιες από τις πιο σημαντικές αξίες της κοινωνίας μας!

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest