Δ.Γάκης: Η θάλασσα ενώνει τους λαούς και μεταφέρει παντού τη Δημοκρατία, την Ειρήνη και την Ελευθερία. Να σταματήσει η αιματοχυσία στη Λωρίδα τη Γάζας

«Δημήτρης Γάκης: Η θάλασσα ενώνει τους λαούς και μεταφέρει παντού τη Δημοκρατία, την Ειρήνη και την Ελευθερία. Να σταματήσει η αιματοχυσία στη Λωρίδα τη Γάζας.»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης παρευρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης της Ροδιακής Ακαδημίας για το Δίκαιο της Θάλασσας που έλαβε χώρα στο Παλάτι των Ιπποτών.
Στην ομιλία του τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός πως μέσα από τη Ροδιακή Ακαδημία και τους αποφοίτους της η Ελλάδα και η Ρόδος κερδίζουν χρόνο με το χρόνο φίλους, οι οποίοι μεταφέρουν τις αρχές της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας στις χώρες τους.
Σήμερα που η Μέση Ανατολή για μια ακόμα φορά φλέγεται και ο πληθυσμός της Γάζας πληρώνει με αίμα αμάχων μια βάρβαρη και αδικαιολόγητη επίθεση απο το Ισραήλ, είναι χρέος των αποφοίτων της Ροδιακής Ακαδημίας να μεταφέρουν στις χώρες τους τις διαχρονικές αξίες της Δημοκρατίας και της Ειρήνης.

Pin It on Pinterest