Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Έλληνας ομογενής έσφαξε τη σύντροφό του με σπαθί

Αίσθηση έχει η αποτρόπαια δολοφονία μίας 35χρονης στις ΗΠΑ, καθώς ο Έλληνας ομογενής σύντροφός της κατηγορείται ότι την μαχαίρωσε με σπαθί στο σπίτι τους στο Κουίνς και στη συνέχεια σκηνοθέτησε ληστεία για να αποπροσανατολίσει την Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης είναι ο Πίτερ Οικονόμου με το θύμα του να είναι η σύντροφός του Μίντι Σίνγκερ.

Ο 37χρονος προσπάθησε να θολώσει τα νερά, όμως κατά την ανάκρισή του οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτός ήταν που σκότωσε την 35χρονη σύντροφό του.

Όπως μετέφερε ο ανταποκριτής του MEGA στις ΗΠΑ, Πέτρος Κασφίκης, η μητέρα του δράστη είχε πάει στο διαμέρισμα να τον επισκεφτεί γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Όταν έφτασε, τον βρήκε σε κατάσταση αμόκ, της έκλεισε την πόρτα και μετά βγήκε ο ίδιος στο μπαλκόνι φωνάζοντας ότι σκότωσε κάποιον.

Στη συνέχεια ο 37χρονος πήρε στην αστυνομία και είπε ότι μπήκαν στο σπίτι του κακοποιοί.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράση, ούτε πως βρέθηκε το σπαθί στο σπίτι.

«Δεν είναι επαγγελματίας δολοφόνος. Είναι ψυχοπαθής»

Για τον τραγικό θάνατο της Μίντι Σίνγκερ μίλησε φίλος της, ο οποίος περιέγραψε στον σύντροφό της ως «ψυχοπαθή».

«Ήξερα τη Μίντι χρόνια. Ήταν πολύ εύθυμη, ζωηρή, γεμάτη ζωή. Τρυφερή, στοργική, κάθε φορά που ήμουν κοντά της ένιωθα πιο ζωντανός. Είχε μια εμψυχωτική ενέργεια. Ο τύπος που τη σκότωσε ήταν ο εφηβικός της έρωτας. Ζούσαν μαζί και μετά εκείνη έφυγε από το σπίτι του, και μου είχε στείλει μήνυμα ότι προσπαθεί να φύγει μακριά του. Εκείνη την ημέρα, εκείνος πήρε την Άμεση Δράση. Είναι ψεύτης. Προσπαθούσε να απαλλάξει τον εαυτό του από αυτό που έκανε. Δεν είναι επαγγελματίας δολοφόνος. Είναι ψυχοπαθής», δήλωσε στο MEGA.

Pin It on Pinterest