“Φυλάνε Θερμοπύλες” στον Έμπωνα – ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ αν δεν επιστρέψει στη βαση του το ασθενοφόρο

Έχοντας ως δεδομένη την διαμονή μας σένα ευλογημένο τόπο, “αδικημένο” όμως από την χιλιομετρική απόσταση από την πόλη άρα και από όλες τις ευκολίες που αυτή προσφέρει, εν έτη 2014 κυριολεκτικά ‘Φυλάμε Θερμοπύλες’!!!

Οι 2000 και πλέον κάτοικοι του Έμπωνα και των γύρω δυσπρόσιτων χωριών (Κρητηνία, Μανδρικό, Σιάνα, Μονόλιθος, Άγιος Ισίδωρος)και όχι μόνο δεν αφήνουν την τύχη τους και τη ζωή τους στα χέρια ανεύθυνων απερίσκεπτων οι οποίοι  αποφάσισαν ότι είναι επιβεβλημένη η μεταφορά του σταθμού του ΕΚΑΒ στη Σορωνή.

Δεν μας καλύπτει το σκεπτικό τους! Δεν το επιτρέπει η αξιοπρέπεια μας!

Δεν κινδυνεύουν οι δικές τους ζωές αλλά οι δικές μας και των παιδιών μας!

Η χιλιομετρική απόσταση από την Σορωνη ως τον Έμπωνα είναι 29 χιλιόμετρα που μεταφράζεται σε 45΄της ώρας αναμονή γα ασθενοφόρο. Και αν ένα  ένα περιστατικό (π.χ τροχαίο) είναι επείγον; Να σημειωθεί για να φτάσει από εδώ το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ρόδου θα χρειαστεί άλλη 1 ώρα το λιγότερο.

Σύνολο κοντά 2 ώρες για ένα ασθενή ο όποιος μπορεί να κινδυνεύει. Αυτά τα «νούμερα» που αναφέρουμε έχουν σημείο αναφοράς τον Έμπωνα , αν μιλήσουμε για τα υπόλοιπα της Ενότητας  είναι ακόμη μεγαλύτεροι οι χρόνοι αναμονής και μετάβασης στο Νοσοκομείο της Ρόδου γεγονός που αγνοούν επιδεικτικά οι υπεύθυνοι.

Εδώ να τονίσουμε πως μεγάλο μέρος των τουριστών αυτής της βαριάς βιομηχανίας που συντηρεί τον τόπο μας, καθημερινά διαβαίνει τους δικούς μας δρόμους κάνοντας εκδρομές , άρα ο όγκος των δεινών εξυπηρετουμένων   τριπλασιάζεται την θερινή περίοδο.

Αυτά τα λογάριασαν οι υπεύθυνοι; Τους ενδιαφέρει; Το θέμα βεβαίως είναι ότι δεν ζουν εκείνοι 52 και βάλε χιλιόμετρα μακριά από τις ανέσεις της πόλης, δεν ζουν οι ηλικιωμένοι γονείς και συγγενείς τους, αλλά οι δικοί μας! Τα δικά μας παιδιά μεγαλώνουν εδώ ,όχι τα δικά τους! Δεν στερούνται εκείνοι το δικαίωμα στην υγεία!

Εμείς το στερούμαστε !Και μας το στερούν χωρίς να μας ρωτήσουν!

ΚΑΤΙ    ΠΡΕΠΕΙ     ΝΑ     ΓΙΝΕΙ !!!      Τ5Α     !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πριν αρχίσουν να ανηφορίζουν τον Αταβυρο όλοι αυτοί οι ‘Μαυρογυαλούροι’ των εκλογών οι οποίοι μας θυμούνται μόνο τότε! Γι’ αυτούς είμαστε αριθμός ψήφων , όχι ανθρώπινες ζωές! ΔΥΣΤΥΧΩΣ….

Για αυτό είμαστε  αποφασισμένοι να παραδώσουμε τις αστυνομικές μας Ταυτότητες και να ΜΗΝ ψηφίσουμε , υψώνοντας την φωνή, την γροθιά, και το ανάστημα μας ενάντια στην βούληση αφρόνων ανθρώπων που δεν λογαριάζουν ανθρώπινες ζωές  αλλά νούμερα και αριθμούς.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΤΤΑΒΥΡΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ !

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ !!!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!

Κίνηση Αγανακτισμένων Πολιτών

unnamed (4)

Pin It on Pinterest