Οι Φάνες “ταξίδεψαν” σε όλη την Ελλάδα μέσα από παραδοσιακές γεύσεις

Για άλλη μια φορά το χωριό μας θα “Ταξιδέψει” σε όλη την Ελλάδα αλλά και στα πέρατα της Γης χάρη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου αλλά και τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Φανών «Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ». , μέσα από την εκπομπή μαγειρικής «Ελλήνων Γεύσεις» της  τηλεόρασης του ΣΚΑΪ!!!
ρεπορτάζ  Ρουβήμ Καρασάββας

Η φωτογραφίες είναι από τις προετοιμασίες της εκδήλωσης μέσα στον θαυμάσιο χώρο τουΒιωματικού Κέντρου Αγροτικής Κληρονομιάς Νοτίου Αιγαίου “ρώ” που εμείς σας προτείνουμε να επισκεφθείτε και να θαυμάσετε τα εκθέματα του Μουσείου.

Μια ελληνική εκπομπή μαγειρικής «Ελλήνων Γεύσεις» με φόντο την Ελλάδα με την μετρ του είδους Ντίνα Νικολάου, μαγείρεψε στο χωριό μας στις Φάνες στο μουσείο Αγροτικής κληρονομιάς Νοτίου Αιγαίου «ρώ» της Ε.Α.Σ.Δ, Σε συνεργασία με τις γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανών «Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ».
Μαγείρεψαν καραβόλους, ντολμαδάκια, πιταρούδια, τηγανίτες χρησιμοποιώντας τα νέα τοπικά προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου ελαιόλαδο και μέλι «ρώ» και αγνά λαχανικά από τις Φάνες.
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου αποδεικνύει ακόμη μια φορά έμπρακτα την στήριξη της στον ντόπιο παραγωγό, στα τοπικά προϊόντα και την προβολή του τόπου μας.
Η εκπομπή θα προβληθεί στα τέλη Μαΐου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
Παρουσίαση: Ντίνα Νικολάου Σκηνοθεσία: George Stamou Αρχισυνταξία: Ιωάννα Γιαννούλη Εταιρεία Παραγωγής: ARTOS PRODUCTIONS 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest