Η Ε.Α.Σ.Δ. ευχαριστεί την Λέσχη Αρχιμαγείρων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νίκο Χριστοφόρου

Σε συνέχεια του αφιερώματος για τα τοπικά προϊόντα της Ρόδου και στο Βιωματικό Κέντρο Αγροτικής ΚληρονομιάςΝοτίου Αιγαίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Ελλήνων Γεύσεις», η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νίκο Χριστοφόρου για την ουσιαστική συμβολή του στην διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και για την συνολική προσφορά του στην προώθηση των τοπικών προϊόντων και εν γένει του πρωτογενή τομέα των νησιών μας. 
Χωρίς την δική του ανιδιοτελή συμμετοχή η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία. Επίσης, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Φανών «Ο Πρόδρομος». Οι γυναίκες του συλλόγου αφενός διαρρύθμισαν κατάλληλα τον χώρο και αφετέρου μαγείρεψαν πλήθος τοπικών παραδοσιακών φαγητών της Ρόδου αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα πλούσια αγαθά του τόπου μας.

Ο Διευθυντής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου και ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων κ. Νίκος Χριστοφόρου.

Pin It on Pinterest