Η Εύα Μαντικού Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Η Εύα Μαντικού συστρατεύεται με τον Γιώργο Χατζημάρκο επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο στη μάχη των περιφερειακών εκλογών.

«Αυτός ο τόπος ταλανίζεται από πολλά προβλήματα και όλοι εμείς οι νέοι άνθρωποι που έχουμε διάθεση για προσφορά, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας. Πιστεύω στον Γιώργο Χατζημάρκο, θεωρώ πως θα κάνει την διαφορά στην Περιφέρεια. Ας δούμε επιτέλους ένα νέο πρόσωπο σε αυτή τη θέση, με όραμα, διάθεση και πυγμή», δηλώνει η Εύα Μαντικού.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Εύα Μαντικού γεννήθηκε στη Ρόδο με γονείς από τη Σύμη και το Καστελόριζο. Φοίτησε στο 3ο Λύκειο Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) και συνέχισε τις σπουδές της σε Ιδιωτική Σχολή Λογιστικής. Η επαγγελματική της καριέρα ξεκίνησε στον τομέα του τουρισμού όπου εργάστηκε σε πολλές γνωστές επιχειρήσεις της Ρόδου. Από το 1996 εργάζεται στον δημόσιο τομέα και πιο συγκεκριμένα στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχίας, στις Ταμειακές Υπηρεσίες των Δήμων και από το 2006 υπηρετεί στον Δήμο Ρόδου, στο τμήμα Προσόδων της Οικονομικής Διεύθυνσης.

Pin It on Pinterest