Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ στολίζει και φέτος το” Δέντρο της Αγάπης”

Αγαπημένοι μας φίλοι,
Όλοι εσείς, μας δείξατε το δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης με τη συμμετοχή σας όταν η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ για πρώτη φορά στόλισε το «Δέντρο της Αγάπης» στην πλατεία Δημαρχείου το 2009 και τα χρήματα στα πέντε χρόνια που συγκεντρώθηκαν ( 11.000 περίπου €) από τον στολισμό του «Δέντρου της Αγάπης», δόθηκαν για να στηρίξουν θύματα και οικογένειες τροχαίων. Μαζί θα συνεχίσουμε και φέτος.
Αγαπημένοι μας φίλοι,
Αυτά τα Χριστούγεννα, ας στολίσουμε τo «Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ-Το Δέντρο της Αγάπης» με εκατοντάδες μπάλες. Με το μικρό ή μεγάλο περίσσευμα ύλης και ψυχής, με οδηγό τις αξίες μας που φωτίζουν τον κόσμο χιλιάδες χρόνια. Ας προσφέρουμε την σκέψη μας και την αγάπη μας στο Μιχάλη Σεϊτη, θα είναι απέραντη για αυτόν γιατί θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον στίβο, έχοντας συναγωνιστές όλους εμάς που τον στηρίζουμε.
Ας γίνουμε μέρος της μεγάλης και ελπιδοφόρας προσπάθειας του Μιχάλη Σεϊτη να μην χάσουμε την εμπειρία να φωτίσουμε τον άνθρωπο μέσα του και μέσα μας, φωτίζοντας το χαμόγελο του για να συνεχίσει να είναι παρών στο στίβο.
Ας γίνει το σύνθημά μας αυτά τα Χριστούγεννα: « Στολίδια στο Δέντρο της Αγάπης, στολίδια στο Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, οι αξίες μας, το φως στη ζωή μας, το φώς της αλληλεγγύης, το φώς στην συμμετοχή του Μιχάλη Σεϊτη»
Θα ξεκινήσουμε να στολίζουμε το « Δέντρο της Αγάπης » στην είσοδο του ΑΚΤΑΙΟΝ, την Παρασκευή 19/12/2014 από τις 10.00 πμ έως τις 20.30 μμ και θα τελειώσουμε το στόλισμα στις 21/12/2014 στις 20:30 θα στολιστεί με την αγάπη σας…
Τα λαμπερά στολίδια του « Δέντρου της Αγάπης» είναι χορηγία των καταστημάτων JOY-Γιαννακάκης και ΑΦΡΟΔΙΤΗ, η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ τους ευχαριστεί.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στηρίζουμε τον ΜΙΧΑΛΗ ΣΕΪΤΗ για να συνεχίσει να αγωνίζεται και να είναι παρών στο στίβο. Γίνε και εσύ Αϊ Βασίλης και έλα…
Όλοι μαζί στολίζουμε το «Δέντρο της Αγάπης», όλοι μαζί θα είμαστε εκεί για να μεταφέρουμε στον Μιχάλη Σεϊτη, μήνυμα ελπίδας, μήνυμα ότι νοιαζόμαστε για να συνεχίσει να αγωνίζεται με διακρίσεις στο παγκόσμιο στίβο, με στόχο τους παραολυμπιακούς αγώνες του 2016.
Σας ευχαριστούμε ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ

Pin It on Pinterest