Εξοργιστικό: Έθαψαν ζωντανή έγκυο σκυλίτσα κάτω από πεζοδρόμιο

Σε αυτό το βίντεο που ανέβασε στο Youtube, ο Vadim Rustam θα δείτε την απίστευτη ιστορία μιας σκυλίτσας, η οποία ήταν έγκυος.

Πριν από λίγες μέρες, οι υπηρεσίες του δήμου στην πόλη Voronezh είχαν επισκεφθεί το σημείο που βλέπετε, καθώς είχε δημιουργηθεί μια μικρή καταβόθρα στο πεζοδρόμιο.

Ωστόσο, μετά από λίγες μέρες ο Rustam και η οικογένεια του άκουγαν κλάματα και γαβγίσματα κάτω από το πεζοδρόμιο. Κάλεσε, τότε, τις αρχές προκειμένου να δουν τι συμβαίνει, ωστόσο,  μετά την αρνητική τους στάση, αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος δράση. Έτσι, πήρε ένα σφυρί και άρχισε να ξηλώνει τα τούβλα που είχαν τοποθετηθεί.

Αφού έβγαλε λίγο χώμα από το πεζοδρόμιο, διαπίστωσε ότι σε μια τρύπα βρισκόταν μια σκυλίτσα, που όπως αποδείχθηκε είναι έγκυος.Δεν γνωρίζουμε αν αυτό το περιστατικό έγινε επίτηδες ή αθέλητα. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η σκυλίτσα χαίρει άκρας υγείας, παρόλο που έμεινε δύο μέρες χωρίς φαγητό και νερό, και πλέον θα γεννήσει κανονικά τα μωρά της. Σύμφωνα, μάλιστα, με μια ρωσική ομάδα διάσωσης ζώων, τα μωρά της θα δοθούν για υιοθεσία.
Δείτε το βίντεο:

 

Pin It on Pinterest

Share This