Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου – ΕΣΥΝΕΝΑ, αναδείχθηκε στις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 27 Ιανουαρίου.

Με το πέρας των εκλογών ακολούθησε η προβλεπόμενη διαδικασία για την συγκρότηση σε σώμα του νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου του  ΕΣΥΝΕ Νοτίου Αιγαίου, η οποία είναι:

– Πρόεδρος: Κουδούνης Ραφαήλ

– Αντιπρόεδρος: Τουβράς Παναγιώτης

– Αντιπρόεδρος Β: Γαμβρουδής Βαγιανός

– Γραμματέας: Αντωνάκης Ιωάννης

-Ταμίας: Μάτσης Παρασκευάς


Στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η άμεση δικτύωση των νέων επιχειρηματιών σε Τοπικό, Εθνικό και Διεθνές επίπεδο και η ταυτόχρονη στήριξη των καινοτόμων επιχειρηματιών με πρόσβαση τους σε δίκτυα νέων αγορών.

Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες να εγγραφούν στην σελίδα του EΣΥΝΕΝΑ στο Facebook: https://www.facebook.com/EsyneNAγια να μένουν ενήμεροι για όλες τις μελλοντικές εκδηλώσεις του Συνδέσμου, να εγγραφούν ως μέλη μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που θα κατασκευαστεί αλλα και να προτείνουν τις δικές τους ιδέες.

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών – ΕΣΥΝΕ αποτελεί από το 2001 το όργανο εκπροσώπησης των Ελλήνων Νέων Επιχειρηματιών σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος της είναι να συνεισφέρει ουσιαστικά στη βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής παρουσίας της Ελληνικής Νεανικής Επιχειρηματικότητας και να αποτελέσει οργανικό και δυναμικό κομμάτι των νέων παραγωγικών δυνάμεων. Από το 2002, η Ο.Ε.Σ.Υ.Ν.Ε. αποτελεί το εθνικό μέλος της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών-YES και από το 2007 το Εθνικό φορέα  οικοδεσπότη της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.

12121

Pin It on Pinterest