Συλληψεις σε παράνομο εργαστήριο παραγωγής απομιμητικών προϊόντων στη Ρόδο

Παράνομο εργαστήριο παραγωγής απομιμητικών προϊόντων εντοπίστηκε στη Ρόδο

Ήταν εγκατεστημένο σε αποθήκη εμπορικού καταστήματος το οποίο πουλούσε τα προϊόντα «μαϊμού»

Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα, ιδιοκτήτης-υπάλληλοι της επιχείρησης

Κατασχέθηκαν προϊόντα (ένδυσης) παραεμπορίου, καθώς και βιοτεχνικός εξοπλισμός

Συνελήφθησαν χθες (17.9.2014) το απόγευμα στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, έξι ημεδαποί (δυο άνδρες και τέσσερις γυναίκες) ηλικίας 44, 30, 39, 39, 39 και 57 ετών, καθώς και ένας 27χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία, διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Νόμου περί σημάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος λειτουργούσε εμπορικό κατάστημα στην πόλη της Ρόδου στο οποίο πωλούνταν συνολικά 43 τεμάχια ειδών (μπλούζες-παντελόνια), που αποτελούν προϊόντα απομίμησης και αντιγραφής γνήσιων εμπορικών σημάτων γνωστής εταιρείας του εξωτερικού.

Κατά την πορεία-εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε αποθήκη της επιχείρησης μέσα στην οποία ο 44χρονος είχε εγκαταστήσει πλήρη τεχνολογικό-βιομηχανικό εξοπλισμό παραγωγής προϊόντων παρεμπορίου.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

•       Πέντε (5) κεντητικές μηχανές
•       Πέντε (5) ηλεκτρονικοί υπολογιστές
•       Δυο (2) πρέσες αερομεταφοράς
•       Μια (1) μηχανή κοπής υφάσματος
•       Ένας (1) ψηφιακός εκτυπωτής,

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, καθώς και οι υπάλληλοι οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Pin It on Pinterest