Ολονύχτια επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό της γιάφκας Μαζιώτη

Αμέσως μετά τη σύλληψη του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη και τα πολύτιμα στοιχεία που βρήκαν πάνω του οι αστυνομικοί, όπως τα κλειδιά που είχε στο σακίδιο του και την πλαστή ταυτότητα, η Αντιτρομοκρατική ξεκίνησε μία επιχείρηση, η οποία συνεχίστηκε όλη τη νύχτα για τον εντοπισμό της γιάφκας, αλλά και των συνεργατών του.

Πρώτος στόχος να εντοπιστεί το κρησφύγετο στο κέντρο, αλλά και ο χώρος με τα όπλα που έχει χρησιμοποιήσει. Από νωρίς χθες το απόγευμα και ολόκληρη τη νύχτα ομάδες της αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν πολλές έρευνες σε τουλάχιστον έξι περιοχές της Αθήνας. Οι πληροφορίες μιλούν για έρευνες σε Χαλάνδρι, Μαραθώνα, Γραμματικό, Κολωνό, Πατήσια και Κυψέλη.

Οι αστυνομικοί αναζητούν το χώρο που λειτούργησε ως κρυσφύγετο ώστε ο Ν. Μαζιώτης να έχει ελευθερία κινήσεων κοντά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και το σπίτι όπου διαμένη με τη σύντροφό του όπως και η γιάφκα με τα όπλα.

Τεράστια επιχείρηση στήθηκε παράλληλα από άλλα κλιμάκια της αστυνομίας γύρω από σταθμούς του ηλεκτρικού και του μετρό ώστε να εντοπιστεί το αυτοκίνητο του Νίκου Μαζιώτη το οποίο προφανώς έχει νοικιάσει με την πλαστή ταυτότητα ως Μιχαήλ Μιχελάκης.

Παράλληλα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία αυτής της ταυτότητας ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιος πολίτης ήρθε σε επαφή μαζί του νοικιάζοντάς του είτε αυτοκίνητο, είτε κάποιο σπίτι. Στόχος των αστυνομικών να διαφανεί ο χώρος στον οποίο κινούνταν ο Ν. Μαζιώτης και οι περιοχές που… προτιμούσε.

Μυστήριο παραμένει το δίκτυο στήριξης του τρομοκράτη. Οι συνεργάτες του, αλλά κυρίως η σύντροφός του Πόλα Ρούπα που πλέον είναι μόνη της στην παρανομία έχοντας μάλιστα ένα μικρό παιδί περίπου τεσσάρων ετών. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο η σύντροφος του Νίκου Μααζιώτη να θελήσει να παραδοθεί.

Πηγή : eglimatikotita.gr

Pin It on Pinterest